Cauti tabla zincata cutata la preturi mici? Primetal are solutia

Braila - 23 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Vrei sa construiesti rapid si ieftin? Alege tabla zincata cutata oferita de Primetal . Profita de oferte unice!

Ti se pare imposibil sa construiesti repede si ieftin cu materiale de calitate? Inseaman ca inca nu ai descoperit beneficiile unui material unic: tabla zincata cutata. Durabilitate si usurinta in instalare, greutate redusa, gama variata si aspect estetic deosebit, sunt doar cateva din avantajele pe care le ofera tabla zincata cutata. Si pentru ca tu sa ai accesul si la tarife excelente, apeleaza la un profesionist in domeniu: Primetal.

Tabla zincata cutata-O solutie constructiva ieftina

Tabla zincata cutata reprezinta cea mai economica solutie pentru realizarea inchiderilor de structuri metalice, fiind in acelasi timp, si o solutie estetica si eleganta.

Panourile de tabla cutata se folosesc pentru inchiderea cladirilor metalice, atat pentru acoperisuri, cat si pentru inchiderea laterala a acestora. Utilizarea tablei  cutate este practic cea mai buna solutie din punct de vedere al raportului calitate-pret pentru orice tip de constructie neizolata. Motivul? Asigura o acoperire optima si perfect etansa, fiind o solutie la indemana oricui doreste eficienta si costuri reduse in constructii.

De ce tabla zincata cutata?

Linia simpla, durabilitatea, usurinta si gama variata de culori duc la obtinerea de acoperisuri si fatade estetice, perfect adaptabile oricaror necesitati si preferinte. Cu alte cuvinte, tabla zincata cutata, raspune cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, diversitate, rezistenta si stil. Asadar, ofera constructiei tale un design modern fara sa depasesti bugetul!

Primetal-Specialist in tabla zincata cutata

Primetal ofera clientilor sai, persoane fizice ori juridice, o gama vasta de produse, printre care: tabla zincata cutata, tabla vopsita, tigla metalica si accesorii pentru acestea, otel, beton, rulouri zincate, plase sudate, precum si multe alte produse.

Tabla zincata cutata oferita de Primetal provine de la producatorul Sidex Galati (Arcelor Mittal) si este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni si culori. La cerere se pot executa si formate de dimensiune atipica, in functie de necesitati.

Tabla zincata cutata este disponibila in mai multe modele, calitate sa fiind garantata de Arcelor Mittal, lider pe piata de produse siderurgice si metalurgice.

Avantaje tabla zincata cutata Primetal:

- Durabilitate si usurinta in instalare

- Greutate redusa si usor de transportat

- Accesibilitate in achizitie

- Nu necesita cheltuieli de intretinere

- Aspect atractiv

- Gama variata de culori

- Rezistenta la coroziune si la factorii de mediu

- Durabilitate mare in timp

Unde se foloseste tabla zincata cutata oferita de Primetal?

Datorita greutatii reduse, tabla cutata este alegerea perfecta pentru acoperisuri cu suprafata mare, fatade intinse si pereti inalti. Astfel, acest material este recomandat pentru urmatoarele tipuri de constructii civile si industriale:

- Constructii industriale

- Hale de productie-depozitare

- Parcari

- Complexe sportive

- Hale de productie in regim alimentar

- Soproane

- Adaposturi pentru animale

Primetal, companie cu sediul in Braila, iti poate oferi si consultanta de specialitate, astfel incat alegerile tale sa fie cele potrivite. Mai mult decat atat, datorita proximitatii georagice a furnizorilor nostri, reusim sa ne alimentam rapid stocurile. De asemenea, livram imediat produsele comandate de clientii nostri, oriunde in tara.

Pentru a consulta intreaga oferta Primetal, si pentru a achizitiona tabla zincata cutata de calitate la preturi mici, contacteaza-ne la numerele de telefon:  0743 060 611/ 0745 194 712. Raspundem prompt oricarei solicitari.