Cine se ocupa cu service imprimante in Bucuresti?

BUCURESTI - 18 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Imprimantele fac parte fara doar si poate din categoria perifericelor de iesire si sunt utilizate pentru transpunerea pe hartie a unei informatii din calculator ce poate fi document, poza, articol, e-mail sau orice fisier grafic. In functie de rapiditatea de tiparire, de procedeu si de dimensiunile maxime ale hartiei de tiparit, imprimantele se clasifica in mai multe categorii, la fel si defectiunile lor. Astfel a aparut o noua categorie de servicii, service imprimante.

Service imprimante – de la clasic la modern.

Cu 3.000 de ani inaintea erei noastre s-a realizat copierea primelor imagini, deci putem spune ca atunci s-au pus bazele tiparului. Civilizatia mesopotamiana este responsabila pentru acest procedeu, rezultand astfel primele forme de arta ce s-au pastrat si-n zilele noastre. De la ceara s-a trecut la textile si papirus pentru imprimare, mixtul cultural aducand evolutia.

In anul 200 era noastra apare tiparul cu blocuri de lemn, pentru ca in 1040 sa apara primul tipar mobil. In 1430 apare intaglio, o tehnica de tiparire mai speciala, iar in 1796 litografia. Presa offset isi face aparitia in anul 1870, iar serigrafia in 1907, fotocopierea in 1960, iar prima imprimanta laser in 1969. In 1970 apare prima imprimanta cu ace, in 1976 apare imprimanta cu jet de cerneala, in 1993 presa digitala, iar in 2003 tiparirea 3D.

Aceasta este evolutia imprimantei, pe scurt, iar odata cu imbunatirea ei apar totusi si problemele. Un timp de tiparire prea lung, cartusul de cerneala se termina prea repede, calitatea imaginii tiparite lasa de dorit, hartia este agatat in timpul tiparirii sau imprimanta nu mai vrea pur si simplu sa tipareasca. Pentru toate aceste nereguli si defectiuni exista service imprimante, un serviciu ce a aparut odata cu aparitia primelor imprimante moderne.

Cauti astfel de servicii in Bucuresti? Fabi Comimpex 95 te poate ajuta.

Service imprimante cu Fabi Comimpex 95

Fabi Comimpex 95 din capitala este o echipa de profesionisti ce te poate ajuta cu servicii de service imprimante dupa cum urmeaza:

Service imprimante pentru persoane juridice. Indiferent de disfunctionalitatile aparute sau de modelul imprimantei, Fabi Comimpex 95 face fata oricarei solicitari. In maxim 8 ore din momentul contactarii echipa se va prezenta la sediul firmei tale si se va ocupa de defectiune intr-un mod cat mai profi;Service imprimante pentru persoane fizice. Este vorba despre servicii rapide indiferent de modelul imprimantei pe care o ai. Contacteaza echipa si in 24 de ore aceasta se va prezenta la tine acasa pentru a remedia situatia.

Fabi Comimpex 95 exista pe piata din tara noastra de mai bine de 15 ani timp in care si-a castigat increderea clientilor sai prin servicii profesionale, prin rapiditatea de executie si de prezentare pentru repararea defectiunilor, prin seriozitate si preturile avantajoase pe care le practica atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.

Reparatii imprimante sau reconditionare imprimante, aceste 2 servicii sunt puse la dispozitia ta cu maxim de profesionalism, iar dificultatile pe care le intampini in momentul utilizarii imprimantei vor disparea dupa ce echipa Fabi Comimpex 95 se va ocupa de imprimanta ta!