Cumpara flori la ghiveci de la Biosolaris-producator de flori, la cele mai mici preturi!

BUCURESTI - 29 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Florile la ghiveci se cauta foarte mult, deoarece ele rezista mai mult timp decat florile obisnuite. Daca nu stii ce cadou sa faci cuiva caruia ii plac florile, poti alege din gama variata de ghivece de flori comercializate la cele mai mici preturi de Biosolaris-producator de flori.

Cumpara flori la ghiveci de la Biosolaris-producator de flori, la cele mai mici preturi!

Florile la ghiveci sunt foarte usor de intretinut, ele vor decora casa un timp indelungat si vor bucura pe oricine le primeste in dar.

Biosolaris se numara printre cei mai importanti producatori de flori la ghiveci anuale si perene. Ghivecele de flori provin din serele proprii de 200 mp ale companiei din Ciorogarla, unde sunt intretinute de persoane bine pregatite in domeniu.

Suntem un partener de incredere pentru revanzatorii de flori, chiar daca activam pe piata de doar cativa ani. Biosolaris - producator flori la ghiveci poate satisface toate gusturile, pentru toti cei care iubesc florile.

Florile la ghiveci oferite de Biosolaris, producator de flori, pot fi intalnite in sensurile giratorii, in intersectii, in piete publice, pe balcoane, pe marginea aleilor pietonale, si asa mai departe. Florile la ghiveci pot impodobi cu succes si jardiniera din balcon.

Ce iti ofera Biosolaris-producator de flori?

Gama de flori la ghiveci comercializata de Biosolaris este variata in functie de anotimp.

Biosolaris-producator de flori, iti ofera flori la ghiveci pentru toate anotimpurile:

Pentru primavara-vara, firma iti ofera la alegere ghivece de flori, cu plante curgatoare cum ar fi petunia, verbena, garofite, panselute, muscate, portulaca, begonii, gerbera, gloxinia, dichondra si altele.

Din categoria flori la ghiveci pentru toamna-iarna, oferite de Biosolaris-producator de flori, fac parte urmatoarele flori: actaea, crizanteme, sedum, dalii, poinsettia, cyclamen si helleborus.

Biosolaris, producator de flori, ofera, alaturi de flori la ghiveci, si plante de bordura, plante curgatoare, plante pentru terase si balcoane, plante pentru parcuri si gradini, si altele.

In cazul in care ai nelamuriri legate  de intretinerea acestor plante, conditii de temperatura, nu ezita sa intrebi expertii firmei noastre, care te vor ajuta cu sfaturi de specialitate pentru ca plantele cumparate sa fie bine ingrijite si sa supravietuiasca mult timp.

Pentru a studia detalii legate de fiecare ghiveci de flori in parte, precum si fotografii ale acestora, atunci poti accesa pagina de internet a firmei http://www.flori-la-ghiveci.ro/produsele-noastre/ sau poti sa contactezi unul dintre reprezentantii sai, folosind formularul de solicitare a unei oferte personalizate. Florile la ghiveci oferite de Biosolaris, producator de flori, se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, fiind oferite la preturi mai mult decat avantajoase.

Unde poti gasi Biosolaris, producator de flori?

Pentru a lua legatura cu Biosolaris, producator de flori la ghiveci, vino in  Soseaua Bucuresti  nr.282, localitatea Ciorogarla, judetul Ilfov.  Ne poti de asemenea scrie un e-mail la adresa office@flori-la-ghiveci.ro.