De ce sa alegi acoperis verde?

BUCURESTI - 15 decembrie 2016

Comunicat tip General in Constructii

Constructia acoperisurilor verzi in Romania este un domeniu relativ nou si, din pacate, sunt foarte putini specialisti care au pregatirea necesara si experienta de a aborda lucrari atat de complexe si a le duce la bun sfarsit cu succes. Astfel, oricine vrea sa mearga la sigur nu trebuie decat sa colaboreze cu echipa Odu Green Roof si totul se va face ca la carte!

De ce sa alegi acoperis verde?

Acoperisurile verzi au o multime de avantaje pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca

 

Inainte de a opta pentru acoperisuri verzi ar trebui sa treci in revista toate avantajele acestora si apoi sa cauti un specialist de incredere. Deci, sa le luam pe rand. De ce sa alegi acoperis verde ? Deoarece:

1.Te vei bucura de avantaje financiare. Izolatia astfel obtinuta este excelenta, faci economie de energie, vara este racoare, iar iarna este cald si vei consuma mai putin aer conditionat. Aspectul este ECO si imbini functionalitatea cu estetica si naturaletea. Te vei bucura si de subventii si de reduceri la impozite in cazul cladirilor cu acoperis verde. Amortizarea investitiei este rapida, iar durata de viata este indelungata. Cosuturile deintretinere si inlocuire sunt reduse;

2.Va creste valoarea imobilului. Datorita aspectului placut si economiei de energie se plateste mai mult pentru cladirile cu acoperis verde, deci imaginea acoperisului ridica intreaga valoarea  acladirii;

3.Acoperisurile verzi sunt subventionate. Autoritatile din Romania acorda subventii pentru cei care apeleaza la acoperisurile verzi, in acest mod sistemul de canalizare nu mai este suprasolicitat, iar a investi in sistemele de canalizare inseamna mai multi bani decat apelerea la acoperisurile verzi;

4.Te bucuri de protectie in caz de temperaturi variate si de protectie solara.Un acoperis verde rezista de 3 ori mai mult decat un acoperis simplu la toate influentele din mediu, asa o arata studiile;

5.Acoperisurile verzi aduc si avantaje de mediu. Amintim de temperatura urbana scazuta sau asa numitul efect ”Urban Heat Island”, capteaza dioxidul decarbon iar aerul devine mai curat, capteaza microparticulele, stimuleaza biodiversitatea si retine si purifica apa meteorica;

6.Sa nu uitam de avantajele practice. Izoleaza foarte bine fonic, rezista la foc, are un aspect natural si nu se utilizeaza balast pentru a proteja acoperisul.

 

Apeleaza intotdeauna la profesionisti atunci cand vine vorba despre acoperisuri verzi

 

Avantajele acoperisurilor verzi sunt clare si tot mai multi romani sunt tentati sa apeleze la aceasta metoda pentru propriile locuinte, insa cui sa acorde increderea unui asemenea proiect? Fara doar si poate trebuie apelat la o echipa de profesionisti. Cine este aceasta echipa? Odu Green Roof din judetul Mures.

De ce Odu Green Roof? Deoarece, in primul rand, aceasta companie are experienta de aproape 8 ani in acest domeniu – terase verzi intensive si terase verzi extensive -, un portofoliu de 9.000 mp de acoperis extensiv si 4.200 mp de acoperis intensiv si pregatire continua pentru ca doar astfel  se poate obtine performanta. In plus, Abplus-Events recomanda intotdeauna Odu Green Roof.

Insa asta nu este tot, Odu Green Roof foloseste materiale de top, de cea mai buna calitate si plante frumoase si fiabile. Comunicarea este de baza pentru Odu Green Roof, iar preturile practicate sunt corecte. Compania da dovada in permanenta de flexibilitate deoarece fiecare proiect este unic si, foarte important, respecta termenele limita!

Acestea fiind zise, nu-ti ramane decat sa iei legatura cu Odu Green Roof si sa puneti la punct toate detaliile pentru un nou acoperis verde in Romania!

Despre Zoom-Biz

Odu Green Roof, acoperis verde, servicii, Romania, subventii, terase, blocuri, cladiri, avantaje, terase verzi extensive, terase verzi intensive.

Taguri: terase verzi
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/de-ce-sa-alegi-acoperis-verde