Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand

Ariusd - 9 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand – cu sediul in localitatea covasneana Ariusd, va ofera o gama variata de modele de confectii si incaltaminte pentru toate gusturile si preferintele.

Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand

Depozitul second hand se poate mandri cu faptul ca este un partener de incredere al unor firme de profil din strainatate, colaborare ce ii confera posibilitatea de a le oferi partenerilor de afaceri doar produse de calitate, la cele mai bune preturi de pe piata.

La Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand gasiti cea mai completa si variata gama de confectii si articole pentru copii si adulti, modelele fiind speciale si deseori unicat.

Capacitatea mare de depozitare pe care firma o detine, responsabilitatea si respectul manifestat in relatiile cu clientii, dar si profesionalismul angajatilor sunt doar cateva dintre punctele forte ale companiei Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand, apreciate de cunoscatorii in domeniu.

In oferta firmei covasnene veti gasi orice produs pe care vi-l doriti, de la sacouri pentru barbati si femei, la panataloni in diferite modele, croiuri si culori, de la fuste si rochii la bluze, esarfe, paltoane ori pardesie, de la imbracaminte pentru non-nascuti, la articole de sport si incaltaminte.

Toate produsele aflate pe stocul firmei Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand sunt de cea mai buna calitate, ele fiind fabricate de firme de renume pe piata internationala, ca H&M, Zara, C&A, Burberry, Adidas sau Early Days.

Si pentru ca stie ca noutatile in domeniu sunt preferate de clienti, compania covasneana are grija sa importe periodic marfa, pe rafturile acesteia gasind in permanenta produse noi din Germania, Olanda si Anglia.

Iar daca ai ajuns in Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand vei remarca ofertele speciale pe care firma le are pentru partenerii sai de afaceri, indiferent ca este vorba de articolele destinate copiilor, ori de cele pentru adulti.

Toate hainele aflate in depozitul companiei sunt calitative, colorate divers, in diferite marimi si la preturi mult sub cele practicate de concurenta.

Indiferent de nevoi sau preferinte, Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand este partenerul dumneavoastra ideal, oferindu-va o gama variata de haine casual, sport, tinute elegante sau cele special dedicate unor anumite evenimente. Chiar si cei mai exigenti in materie de stil vor gasi in oferta Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand ceva pe gustul lor.

Firma covasneana a reusit prin profesionalism si responsabilitate sa le castige increderea si respectul firmelor partenere din strainatate cu care colaboreaza, acestea desemnand-o drept colaborator direct, cu multiple facilitati.

Toate produsele pe care le veti gasi pe stocul firmei Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand sunt fabricate din materiale de calitate superioara, ele fiind cu atat mai speciale cu cat au un design unic, imprimat de liniile impuse in moda de peste hotare.

Alegand din oferta Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand ai avantajul ca vei fi mereu la moda, fara sa platesti ‘o caruta de bani’, garderoba ta capatand astfel un aspect personalizat, impus de stilul hainelor de marca.

Hainele, ca si produsele de incaltaminte comercializate de Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand sunt atent selectionate, sortate cu grija si aranjate cu mare atentie la vedere pe rafturi, astfel incat tuturor partenerilor de afaceri ai firmei sa le fie mult mai usor sa-si aleaga ceea ce isi doresc.

In plus, produsele aflate pe stocul firmei Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand sunt igienizate si dezinfectate, ele corespunzand normelor europene in domeniu, conform legislatiei in vigoare.

Produsele comercializate de Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand sunt de calitate superioara, incomparabila cu cea a produselor aflate in multe magazine ori tarabe din piete, in rafturile depozitelor en-gros sau in magazinele de cartier.

Alegeti stilul, calitatea si bunul gust cand vine vorba de obiectele ce va reprezinta!

Alegeti cu incredere din gama variata a produselor comercializate de compania Depozit imbracaminte si incaltaminte second hand din Ariusd!

Contact

Proprietar: COTOLOGEA SEBASTIAN-GHEORGHE PFA
Ţara: Romania
Judeţ: Covasna
Localitate: Ariusd
Adresa: Com. Valcele nr. 143
Telefon: 0745 979 791