Descopera varietatea de benzi adezive Diafoam

Sibiu - 30 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Vrei sa te bucuri de cel mai bun raport dintre calitate si pret in ceea ce priveste benzi adezive? Diafoam din Cisnadie iti pune la dispozitie o varietate deosebita de astfel de modele de benzi - role de benzi adezive ce au la baza PVC-ul, role de benzi adezive multicolore, cat si role de benzi dublu adezive, sa nu uitam nici de garniturile spongioase adezive din PU sau din EPDM, PE expandata si cauciucul elastomeric. Tu ce vei alege? Inainte de toate haide sa le descoperim caracteristicile si avantajele.

Descopera varietatea de benzi adezive Diafoam

Benzi adezive de la Diafoam au o istorie de aproape 2 decenii

Pentru incept trebuie sa spunem cateva cuvinte despre Diafoam. Aceasta companie exista pe piata din tara noastra inca din anul 1992 furnizand in special servicii pentru domeniul constructiilor. Abia din 1999 incepe comercializarea de benzi adezive – simple si duble – pentru industria mobilei si pentru uz industrial.

Astazi, toate produsele Diafoam sunt de foarte buna calitate, iar in acest scop s-a implementat chiar si sistemul de management ISO 9001:2001, astfel incat toti clientii sa fie siguri de calitatea si perfectiunea produselor pe care le achizitioneaza de la aceasta companie de renume.

Diafoam te intampina in 2016 cu produse spongioase adezive – PU si PE expandata, cauciuc EPDM si cauciuc elastomeric – pe care le transforma, cat si cu debitarea barelor de benzi adezive dar si neadezive in role cu dimensiuni exact la cererea clientului. Toate produsele sunt distribuite in toata tara, dupa necesitati si preferinte.

De ce benzi adezive de la Diafoam

Si acum haide sa descoperim impreuna care sunt avantajele achizitionarii de benzi adezive de la Diafoam:

-        Sunt produse ce isi gasesc aplicabilitate in domenii dintre cele mai diverse;

-        Se aleg in functie de suprafata pentru care ai nevoie de benzile adezive, deci sunt de marimi diferite  dupa necesitatile fiecarui client in parte;

-        Au un grad de adezivitate mare;

-        Rezista cu brio la actiunea unor substante chimice;

-        Rezista la influente mecanice de tot felul;

-        Durata de utilizare este crescuta;

-        Benzile adezive se pot folosi atat la interior, cat si la exterior;

-        Sunt de calitate superioara si te vor tine foarte mult timp;

-        Pot fi aplicate chiar si pe suprafete feroase sau neferoase, metalice sau nemetalice;

-        Cu ajutorul benzilor adezive multicolore poti ascunde defecte ale unor produse sau poti marca sau decora diferite zone;

-        Sunt benzi stabile si sigure;

-        In diferite domenii te ajuta sa-ti diminuezi pierderile sau sa cresti eficienta;

-        Sunt realizate din materiale diferite pentru nevoi diferite;

-        Au preturi de achizitie foarte bune.

Astfel, daca ai nevoie de bezni adezive, nu ezita sa contactezi echipa Diafoam. Aceasta iti propune varietate si poti alege intre benzi adezive simple, benzi dublu adezive, benzi din PVC sau benzi multicolore. Iar ca sa alegi exact produsele de care ai nevoie, reprezentantii Diafoam iti stau mereu la dispozitie cu informatii suplimentare si cu sfaturi pertinente.

Prompt si eficient, oferindu-ti intotdeauna produse de calitate superioara, Diafoam te intampina cu benzi adezive de top!