Design interior Bucuresti? Fine Design Studio iti transforma locuinta intr-o ¨vedeta¨!

BUCURESTI - 7 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri

Locuinta ta are nevoie de o schimbare si de un plus de ¨personalitate¨? Te-ai saturat de amenajarile demodate si banale? Este timpul pentru o schimbare majora! Si pentru ca transformarea sa fie demna de prima pagina a revistelor de specialitate, lasa-te pe mana unor specialisti in design interior.

Design interior Bucuresti? Fine Design Studio iti transforma locuinta intr-o ¨vedeta¨!

Colaborarea cu o firma de design interior iti garanteaza cel putin 4 mari avantaje: timp castigat, economii, functionalitate si estetica de inalta clasa. Doar o echipa specializata in design interor poate ¨imbraca¨ incaperile intr-un anumit stil si doar o echipa de design interor poate crea armonie intre toate elementele de decor.

Pentru lucrari de o calitate exceptionala, Fine Design Studio iti sta la dispozitie, firma fiind specializata in servcii de design interor Bucuresti.

Fine Design Studio aduce frumosul in casa ta, transformand radical fiecare centimetru patrat. Atuu-rile pe care mizeaza firma sunt: talentul, pasiunea pentru frumos, efervescenta, ideile si viziunea!

In plus, Fine Design Studio este la curent cu cele mai noi tendinte in domeniu, astfel ca iti poate garanta interioare in pas cu moda!

Design interior Bucuresti-Fine Design Studio. Estetica si functionalitate, la superlativ!

Cu timpul, acasa devine o simpla casa, un loc care nu te mai reprezinta si in care nu te simti confortabil. Motivul? Haosul amenajarilor, mobilierul invechit, piesele de decor trecute de vreme si spatiile sufocate de prea multe piese de mobilier. Atunci cand te simti strain in propria casa, este timpul sa iei atitudine si sa te dedici frumosului, actualului si functionalului 100%.

De ce sunt in voga serviciile de design interior?

Amenajarea sau reamenajarea interioarelor de la A la Z este costisitoare. Daca nu ai inspiratie si faci totul la intamplare, rezultatul poate fi un fiasco iar banii investiti, aruncati pe fereastra! Mai mult, amenajarea in detaliu a caminului presupune timp. Nu oricine isi permite sa renunte la munca de birou pentru a se dedica in totalitate proiectului de amenajare. Exista o alternativa care te va scapa de tot acest stres si disconfort: angajarea unei echipe de design interior.

Sa ai un apartament sau o casa amenajate de un desinger, este o chestiune in mare voga, mai ales, printre pasionatii de frumos. O casa amenajata de un designer se vede inca de la intrare, fiecare detaliu avand rolul sau bine definit in timp si spatiu.

Doar un specialist in ale amenajarilor interioare stie cum anume sa aranjeze totul pentru ca spatiul sa fie perfect functional si estetic, deopotriva. Practic, nu exista greseli!

Se pot reproduce curente artistice (vintage, clasic, baroc, renascentist, contemporan, minimalist, shabby chic, etc.) si se poate obtine un stil personalizat.

Contactand o echipa de design interior, stii de inceput cat anume  te va costa intreaga schimbare.

O locuinta amenajata de un designer este cool, fresh, spatioasa, spectaculoasa si, nu in ultimul rand, confortabila!

Daca locuiesti in Bucuresti sau in zonele imediat invecinate si vrei o amenajare exclusivista, de 5 stele, apeleaza la Fine Design Studio pentru serviciile de design interior Bucuresti.

Proiectul tau poate prinde contur incepand de azi! Acceseaza www.logosidesigninterior.ro  si transforma-ti caminul intr-o ¨vedeta¨!