Draghici Construct – pentru temperatura perfecta!

Drobeta Turnu-Severin - 2 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Esti in cautare de panouri termoizolante ? Vrei cel mai bun raport calitate-pret? In Drobeta Turnu Severin gasesti sisteme de panouri termoizolante de cea mai buna calitate oferite de Draghici Construct .

Panourile termoizolante au scopul de a mentine temperatura unei incaperi constanta. Specialistii Draghici Construct te vor indruma in alegerea celei mai bune solutii si iti ofera consultanta de care ai nevoie pentru achizionarea unui astfel de sistem.

Panourile termoizolante sunt cea mai buna solutie pentru a mentine temperatura unei incaperi constanta si pentru a economisi resursele investite in racirea sau incalzirea unei incaperi, cladiri sau hale. Specialistii furnizeaza si monteaza panouri termoizolante de tip sandwich pentru peretii exteriori si acoperisuri, camere frigorifice si nu numai. Aceste panouri sunt utilizate pentru constructii civile, constructii agrozootehnice si constructii industriale. Grosimea si lungimea panourilor se determina in functie de specificatiile beneficiarului sau de gradul de izolare pe care se doreste a se aplica asupra unei locatii. Panourile termoizolante sunt recomandate in industria alimentara, in proiecte unde este necesar sa se respecte cerinte stricte de igiena si intretinere.

Panourile termoizolante sunt denumite si panouri sandwich si sunt utilizate pentru fatade, acoperisuri, pereti de compartimentare sau a plafoanelor. Consumul anual de energie pentru climatizarea spatiilor poate fi cu pana la 30% mai mic, fapt care se reflecta si in costurile de intretinere ale cladirii. Panourile termoizolante sunt elemente prefabricate, realizate din doua foi de table cu sistem de protectie colorat si un miez izolator. Acest miez poate fi din vata de roca minerala, spuma poliuretanica sau spuma policianurata. Acestea asigura o izolatie hidro, fonica si termica exceptionala, raportul calitate-pret fiind superior celor mai multe materiale de constructie.

Cu o experienta de 5 ani in domeniu, compania Draghici Construct, cu sediul in Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti ofera clientilor solutii in domeniul constructiilor: acoperisuri din cupru si invelitori speciale, dar si camere de frig, prin intermediul panourilor sandwich si panourilor termoizolante. Firma detine atestate recunoscute la nivel international, dobandite in Italia, pentru a putea lucra cu produse cancerigene, cum ar fi placi de azbociment si azbest. Echipa furnizeaza si monteaza acoperisuri si camere de frig in conformitate cu cele mai inalte standarde europene, raspunzand in mod prompt exigentelor clientilor. Mai  mult, firma ofera servicii de consultanta si proiectare pentru realizarea de abatoare, macelarii, depozite, pescarii si multe altele, in conformitate cu normele europene de calitate si mediu. Iar ca o inovatie, firma Draghici Construct promoveaza un nou tip de acoperis realizat din romburi de diferite dimensiuni si materiale, cum ar fi aluminiu, zinc, cupru, oferind si o garantie de lunga durata. Pentru acest tip de acoperis se economiseste foarte mult in dulgherie, fiind foarte usor.

Echipa Draghici Construct si-a dovedit seriozitatea, profesionalismul si calitatea prin fiecare lucrare efectuata, avand un portofoliu de clienti variat. Pentru a fi pe deplin convins, poti urmari pozele afisate pe site-ul companiei pentru a vedea lucrarile realizate. Daca doresti obtinerea mai multor informatii sau vrei sa beneficiezi de serviciile si produsele companiei Draghici Construct, un telefon este tot ce aveti nevoie!

DRAGHICI COSTRUCT S.R.L.

Persoana de contact: Draghici Marian
Adresa: Migdalului nr.1 , ROMANIA, dr.tr.severin 220085, MEHEDINTI
Telefon:
 0352410186
Mobil: 0740880031
Fax: 0352410186
E-mail: draghi79mg@yahoo.it