Draghici Construct – solutii perofesionale in constructii

Drobeta Turnu Severin - 22 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Compania Draghici Construct din Drobeta Turnu Severin va ofera solutii profesionale in domeniul constructiilor si diverse servicii de furnizare si montare camere de frig, realizate prin intermediul panourilor sendwich si al panourilor termoizolante.

Draghici Construct – solutii perofesionale in constructii

Cu o experienta de cinci ani pe piata de profil din Romania, firma mehedinteana este in masura sa va furnizeze si monteze acoperisuri variate, unul dintre acestea fiind o inovatie in domeniu. Noul tip de acoperis pe care vi-l propune Draghici Construct se monteaza in forma de romburi, la dimensiuni de 35x35 sau 45x45, fiind realizat din cupru, aluminiu, zinc-titan. Cu o garantie de 30 de ani, acoperisul purtand marca Draghici Construct este rezistent, durabil, usor de montat si intretinut, varianta constructiva implicand costuri destul de reduse.

Specialistii Draghici Construct sunt experimentati in realizarea si montarea acestui model de acoperis , ei avand in portofoliu mai multe lucrari de amploare finalizate in Italia si Franta.

Pe langa acoperisuri diverse, echipele Draghici Construct va pot furniza si monta si camere de frig necesare diferitelor domenii de activitate, acestea fiind realizate in conformitate cu standardele europene.

La cerere, specialistii firmei va stau la dispozitie cu servicii de consultanta si proiectare privind lucrari special destinate abatoarelor, macelariilor, salilor de procesare, depozitelor de frig, tunelelor de congelare, pescariilor ori florariilor.

Instalatiile frigorifice cu freon montate in camerele de frig sunt cele mai cautate in ultima vreme, acestea avand puteri variabile, in functie de domeniul de temperaturi de refrigerare si congelare solicitat de catre clienti.

Avantajele acestor instalatii sunt multiple:

- Costuri mici;

- Usurinta in intretinere si exploatare;

- Tehnologie de ultima generatie, cu performante in exploatare;

- Depanari facile, in situatii neprevazute.

Instalatiile frigorifice cu amoniac, ce au fost o buna perioada de timp evitate din cauza potentialelor pericole pe care il prezenta agentul frigorific natural, sunt si ele utilizate in industrii, dupa implementarea solutiilor tehnice vizand respectarea normelor de securitate in domeniu. Amoniacul este cunoscut pentru proprietatile sale termodinamice de exceptie, el fiind folosit cu precadere in cazul instalatiilor frigorifice de dimensiuni mari. De precizat ca in cazul acestor instalatii nu este permisa folosirea pieselor ce au in compozitia lor cupru, amoniacul fiind imcompatibil cu acesta.

Instalatiile frigorifice cu azot se caracterizeaza printr-un consum redus de energie, costurile de investitie amortizandu-se relativ rapid.

Instalatiile frigorifice pe baza de dioxid de carbon implica sisteme de automatizare complexe, dar si materiale constructive de rezistenta mare, capabile sa reziste la presiuni ridicate, aparute in timpul functionarii in sarcina.

Camere frigorifice refrigerare pe care firma Draghici Construct le ofera partenerilor sai de afaceri sunt realizate din panouri de poliuretan cu grosimi diferite, imbinarea acestora facandu-se prin tratamente termice speciale. Usile frigorifice pot fi, in functie de cerintele si necesitatile clientilor, culisante sau pivotante, calculul randamentului fiind realizat cu ajutorul unui tehnolog bine pregatit in domeniu.

Draghici Construct are experienta semnificativa in montarea camerelor de frig, atat in macelarii, abatoare, sali de procesare ori depozite de frig, cat si in pescarii sau florarii, in spatii de diferite dimensiuni. Controlul temperaturii este tinut sub control tot timpul, specialistii dotand camerele de frig cu regulatoare speciale, cu parametri facili si siguri in functionare.

La realizarea unei camere de frig se tine intotdeauna cont de volumul incaperilor, dar si de destinatia acestora, conditiile de temperatura fiind diferite,

Pentru instalatii de calitate, executate la standarde europene de profesionisti in domeniu, alege colaborarea cu compania Draghici Construct !

Draghici Construct  - garantia calitatii de care ai nevoie!

Contact:

Persoana de contact: Draghici Marian

Adresa: Migdalului nr.1 , ROMANIA, Dr.Tr.Severin, cod postal 220085, jud. MEHEDINTI

Telefon: 0352410186

Mobil: 0740880031

Fax: 0352410186

E-mail: draghi79mg@yahoo.it