Drive School-Scoala de soferi Bucuresti

BUCURESTI - 6 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Cea mai avantajoasa si ieftina cale spre permisul auto! 5 motive sa fii elevul nostru

Drive School-Scoala de soferi Bucuresti

Urmeaza sa implinesti varsta majoratului si vrei sa ai permis de conducere? Ti-ai dorit intodeauna sa devii sofer insa nu ai avut ocazia sa-ti implinesti visul? Acum a sosit timpul! Cu scoala de soferi Drive School inveti sa conduci pentru toata viata!

Drive School, scoala de soferi Bucuresti, iti ofera servicii la standarde europene si te pregateste minutios pentru examentul final. Dincolo de servicii de calitate, Drive School iti ofera si tarife avantajoase. Mai exact, aici gasesti cel mai mic pret  din Bucuresti la categoria B!

Cu Drive School, scoala de soferi Bucuresti, ai ocazia sa investi tainele sofatului la bordul celor mai in voga modele de masini. Masinile sunt comlet echipate pentru ca tu sa te simti confortabil si in siguranta.

In plus, instructorii auto Drive School sunt gata sa-ti arate toate secretele unui condus civilizat, astfel incat sa poti obtine usor examenul, atat proba scrisa cat si proba practica.

Si pentru ca, inca de la inceputuri, ne-am dedicat serviciilor de top, afla ca doar la Drive School te poti bucura de cursuri si in limba engleza!

De ce merita sa vii la Drive School scoala de soferi Bucuresti? Simplu: pentru ca doar la noi gasesti tarifele cele mai mici si instructorii cei mai buni!

Scoala de soferi Bucuresti. Drive School-Invata sa fii sofer. Masini moderne si instructori experimentati

Examenul auto este, probabil, unul dintre cele mai stresante examene din viata. Examenul in sine nu este unul dificil, insa drumul pana la permisul auto necesita cunostinte, motivatie si nu in ultimul rand, o buna formare. In fond, inveti o data pentru totodauna!

In lipsa unor cunostinte adecvate risti sa repeti examenul iar si iar si iar. Asta nu inseamna doar pieredere de timp si bani, ci si un stres in plus. Examenul auto este o chestiune extrem de serioasa si nu se admit jumatati de masura.

Fiind un examen atat de important (menit sa-ti schimbe intreaga viata), este esential sa urmezi cursurile unei scoli de soferi profesionale si cu servicii complete.

Drive School-O scoala de soferi la nivel european

 Drive School isi propune sa formeaze cei mai buni soferi. Pentru asta avem la dispozitie toate resursele necesare.

Un parc auto diversificat: toate autoturismele din dotarea scolii sunt echipate cu aer conditionat, servo directie si ABS. In plus, masinile sunt noi, confortabile si extrem de sigure.Sali de curs la standarede europene. Aici ,fiecare cursant poate invata intr-un cadru modern, dotarile fiind complete.Instructori auto experimentati. Partea teoretica reprezinta cea mai importanta parte din intregul examen. Pentru asta iti punem la dispozitie instructori rabdatori si foarte amabili. Acestia te vor invata cum sa devii un sofer responsabil si civilizat. Instructorii vor depune toate eforturile pentru ca tu sa inveti, pas cu pas, fiecare notiune de baza in materie de sofat.La Drive School gasesti cele mai mici tarife de pe piata. Avem cel mai mic pret pentru categoria B, la nivel de CapitalaSustinem cursuri si in limba engleza

Este atat de simplu sa devii sofer. Esential este sa ai accesul la o buna pregatire! Drive School, scoala de soferi Bucuresti,  te astepta cu servicii calitative!

Pentru informatii suplimentare, acceseaza www.scoaladesofericatb.ro