Echipamente DJ de la Sound Stil - Accesorii profesionale pentru orice DJ

Brasov - 31 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

La o discoteca sau la orice gen de petrecere, cu totii am avut ocazia de a vedea la lucru un DJ. La o prima vedere multi ar spune ca activitatea acestuia este una usoara. "Pai, ce? Vii la o petrecere, pui muzica toata noaptea pana dimineata, îți iei banii, pleci acasă si asta e tot". Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa, ba dimpotriva. Un DJ este de cele mai multe ori omul care anima o petrecere, este sufletul ei, omul care, prin muzica sa, elimina orice urma de plictiseala din randul invitatilor.

Echipamente DJ de la Sound Stil  - Accesorii profesionale pentru orice DJ

Cand vorbim de un DJ profesionist, vorbim de o persoana care are rolul de a insufla o stare de spirit publicului sau, de a comunica prin muzica cu el. Pana la urma vorbim de o adevarata meserie, pe care cei care analizeaza bine lucrurile o recunosc. Pentru a putea sa comunice prin meseria sa, muzica, cu publicul, un DJ are nevoie de echipamente de calitate in domeniu. O firma din Romania care pune la dispoziție echipamente DJ profesionale pentru orice DJ care isi respecta meseria si publicul este Sound Stil din Brasov.

Echipamente DJ profesionale - Armele de baza ale unui DJ care se respecta!

In ziua de azi, oportunitatile pentru un DJ sunt nenumarate. Practic, se gasesc DJ peste tot pe unde e rost de lume, distractie si voie buna, de la cluburi, baruri, hoteluri, fel si fel de petreceri, estivale in aer liber, sali etc. Un DJ isi concentreaza activitatea pe selectarea publicului caruia i se adreseaza conform genului muzical, pregatirea cd-urilor/vinilurilor, selectia muzicala in functie de eveniment, etc. Orice DJ isi poate castiga azi existenta din pasiunea sa deoarece salariile sunt variabile in functie de prestatie. Ei bine, cand vine vorba de prestatie, indiferent de calitatile sale ca persoana, un DJ nu poate face fata pe piata fara echipamente DJ profesionale de calitate. 

Un DJ are menirea de a salva orice petrecere care pare moarta ca atitudine a invitatilor sau sa patreze vie atmosfera unui chef incins. Pentru asta el are nevoie de toate gama de echipamente profesionale posibile. Fiind de departe personajul cheie, practic sursa care emana distractie si voie buna printre cei prezenti la o petrecere, pentru orice DJ este esential ca dispozitivele pe care le foloseste sa fie unele profesionale. Pentru toate generatiile de DJ, fie ca vorbim de cei aflati la inceput de drum, sau cei cu mii de petreceri organizate in spate, firma Sound Stil propune o gama intreaga gama de echipamente, indispensabile unui DJ.

Sound Stil - Sursa unor echipamente DJ profesionale indispensabile!

Traim intr-o societate in care tehnologia isi face simtita prezenta in orice domeniu, implicit in cel al muzicii. Astfel, daca e sa vorbim de aparatura de DJ, vedem cum aceasta este inlocuita din ce in ce mai mult cu aparatura digitala, de ultima generatie, menita sa creeze, prin mixajul DJ-ului, ambiante deosebite in cadrul oricarei petreceri.

Pentru a veni in sprijinul oricarui DJ care se afla in trend cu miscarile tehnice, Sound Stil ofera intreaga gama de echipamente, indispensabile unui DJ. In cadrul acestei categorii, veti regasi:

- console de mixaj profesionale: o gama variata de modele marca Pioneer si Allen&Heath. Din categoria a Allen& Health se remarca consola pentru mixaj Xone 4D. Aceasta are nu mai putin de 105 functii MIDI, egalizator de sunet, intrare pentru microfon, si multe alte facilitati care fac din aceasta consola echipamentul favorit al DJ-ilor. Acestia din urma au posibilitatea de a rula simultan 4 deck-uri (softul Traktor).

- CD playere pentru mixaj: aparate utilizate pentru mixuri profesionale. In aceasta categorie se remarca cele marca Pioneer. Peste tot pe unde sunt folosite, in propria locuinta, spatii in care se tin petreceri sau incinte precum cluburi si alte localuri de distractie, cu ajutorul acestor CD playere pentru mixaj, distractia este garantata!

- Casti profesionale DJ marca Pioneer: sursele unui sunet impecabil, aceste casti pot fi utilizate in cadrul oricarui tip de spatiu, fie acesta un studio de inregistrari sau un local de distractie.

Toate aceste echipamente DJ oferite de Sound Stil sunt oferite spre vanzare la un raport optim calitate-pret, in cadrul magazinului online. Pe langa aceste accesorii, firma infiintata in 2001 mai comercializeaza echipamente profesionale de lumini, audio si instrumente muzicale. Acestea provin de la producatori renumiti din lume, precum: Rean, Phonic, Ahly, Planet Waves, LumiDesk, Yamaha, Amati, etc.

Date de contact:

Str. Ecaterina Teodoroiu Nr. 38

loc. Brasov, jud. Brasov

E-mail: office@soundstil.ro / sales@soundstil.ro

Telefon: (+40) 731 003 836

(+40) 724 261 807

(+40) 723 274 818

Tel/Fax:  (+40) 268 440 149