Euro Vial Lighting te invita la Expozitia Electrica Demonstrativa

Constanta - 23 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Esti o persoana pasionata de tot ceea ce tine de domeniul electric? Te intereseaza toate produsele electrice de ultima generatie, care ti-ar putea usura viata? Noua tehnologie din domeniu te fascineaza si vrei sa afli mai multe despre ea? Daca esti din Constanta , si nu numai, este cazul sa participi la cea de-a patra editie e Expozitiei Electrice Demonstrative, expozitie ce este organizata de catre firma Euro Vial Lighting . Cand va avea loc expozitia? Aceasta se va tine in perioada 30 Mai – 1 Iunie 2013. Unde va avea loc? Pe strada Nicolae Filimon, numarul 23, exact la sediul firmei. Nu rata aceasta ocazie de a te informa si de a participa la cursuri, caci intrarea este libera.

Euro Vial Lighting te invita la Expozitia Electrica Demonstrativa

Programul Expozitiei Electrice Demonstrative din Constanta

Pentru ca Euro Vial Lighting se afla mereu la curent cu noile tehnologii si produse din domeniu, compania doreste sa impartaseasca aceste informatii cu toata lumea. Tocmai de aceea, ea organizeaza in fiecare an cate o expozitie, in cadrul careia se tin cursuri si prezentari, astfel incat lumea sa poata vedea, atinge si intelege mai bine ce vinde compania si pe ce-si bazeaza intreaga ei activitate.

Daca esti interesat, trebuie sa stii ca expozitia se va desfasura pe parcursul a doua zile si-ti vom prezenta in continuare intreg programul pe care Euro Vial Lighting l-a gandit pentru vizitatori.

Joi, in data de 30 mai 2013, intre orele 11 si 12, firma Philips Romania va prezenta un studiu de caz, in care se va vorbi despre auditul de iluminat in cadrul unui hotel. Intre orele 13 si 14, compania Arel iti va arata, intr-un mod practic, cum se poate verifica o priza de pamant. Specialistii ambelor companii iti stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari si iti vor explica cat mai bine orice nelamurire.

In data de 31 mai 2013, vineri, intre orele 11 si 12, Hager iti prezinta cele mai noi solutii inteligente pe care le poti adopta pentru cladiri. Iar intre orele 13 si 17, prin bunavointa firmei 3M se desfasoara un curs practic de mansonare. In cadrul acestor ore vei invata cum sa realizezi un manson cu rasina flexibila pentru cablurile tamburabile sau un manson de 6 KV, retractabil, pentru cablurile rigide. Este importat sa retii ca tu vei fi protagonistul acestui curs, te vei implica activ si vei obtine si un certificat din partea companiei 3M.

Pe parcursul acestei expozitii, Euro Vial Lighting va prezenta noul sau serviciu denumit INFO SMS-AWB. Vino la expozitie si te vei lamuri singur despre ce este vorba! Euro Vial Lighting te asteapta! De asemenea, poti vizita si showroom-ul Philips, unde vei vedea diverse solutii de iluminat.

Si nu uita! Beneficiezi de un discount de 10 %, in perioada 27.05.2023-02.06.2013, pentru toate produsele ce se afla in portofoliul partenerilor companiei Euro Vial Lighting si care au participat la expozitie.

Cine este Euro Vial Lighting?

Euro Vial Lighting este o companie ce a luat nastere in Constanta si care comercializeaza produse, aparate si echipamente dintre cele mai bune, colaborand cu marci de renume.

Compania a fost mereu interesata de o dezvoltare reala, punand accent pe tot ceea ce este nou in domeniu, oferind in acest mod ceea ce este mai bun clientilor sai. Astfel, Euro Vial Lighting iti pune la dispozitie peste 50.000 de produse, dintre care amintim de cablurile industriale si de cele speciale, de tuburi si pat cablu, de automatizari, de surse de iluminat sau de echipamente de camp.

Cu Euro Vial Lighting ai parte de un pret coret pentru calitatea primita, de garantie si de oferte promotioanle.

Promoveaza si tu excelenta cu Euro Vial Lighting!

Date de contact

Denumire firma: Euro Vial Lighting

Adresa firma: Str. Nicolae Filimon, nr.23, Loc. Constanta, Jud. Constanta, Romania

Telefon firma: 0241-558.181 / 0241-516.611

Fax firma: 0241-558.182 / 0241.516.612

E-mail: office@eurovial.ro

Adresa web: eurovial.ro