Gali Prod-Pentru un confort la superlativ

Breaza - 20 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Constructii

Cu o experienta de aproape 20 de ani in ceea ce priveste gama completa de servicii de amenajari interioare, exterioare si de finisare, compania Gali Prod este una dintre cele mai mai cunoscute si apreciate firme de pe piata de profil din Romania.

Avand la baza un personal bine calificat, cu experienta, pregatit pentru lucrarile civile si industriale, Gali Prod asista fiecare etapa, de la ¨ rosu¨ pana la ¨cheie¨, punand la dispozitie intreagul portofoliu de produse si servicii necesare pentru ca rezultatele sa fie ireprosabile. Mai mult decat atat, Gali Prod vine in sprijinul celor care mizeaza pe calitate si design, cu elemente de finisare si decorare din cele mai noi colectii ale producatorilor romani si straini. In plus, numeroasele colaborari avute cu clienti de renume, atesta profesionalsimul cu care Gali Prod trateaza fiecare solicitare in parte, indiferent de complexitate si nivel de dificulate. Atentia pentru detalii, echipamentele si utilajele performante si materialele premium, sunt doar o parte din atuu-rile pe care le are la baza Gali Prod.

Pentru a confirma activitatea avuta in toti acesti ani, din 1995 si pana in prezent, Directorul Viorel Vasilescu al companiei Gali Prod a avut amabilitatea de a ne raspunde la cateva intrebari:

1.Cum caracterizati anul 2013, din perspectiva dezvoltarii business-ului?

Dupa ce pe parcursul anului 2012, ne-am axat mai mult pe promovarea on-line, investind atat din punct de vedere financiar , cat si uman , pe parcursul anului 2013 am reusit sa ne facem mult mai vizibili pe piata de profil din Romania, cunoscand o panta ascendenta. Astfel consideram ca anul 2013, din perspectiva business-ului a fost un an favorabil.

2. Cu ce se diferentiaza serviciile dumneavoastra de cele ale concurentei?

Credem cu tarie ca fiecare lucrare in parte ne recomanda beneficiarilor viitori, ce vor apela la serviciile noastre. Astfel ,seriozitatea cu care tratam fiecare lucrare in parte este foarte importanta nefacand niciodata rabat de la calitate , insistand in discutiile noastre cu beneficiarii lucrarilor ,sa opteze doar pentru materialele de lucru care ofera garantie maxima de calitate. Apoi, in ceea ce priveste executia lucrarilor ,avem logistica necesara ce ne permite sa  oferim garantie de buna executie tuturor lucrarilor efectuate, bazandu-ne pe echipa noastra calificata in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, ce beneficiaza periodic de stagii de pregatire si specializare, atat in tara, cat si in strainatate, dar si pe echipamentele de lucru de ultima generatie.

3. Care a fost anul cel mai productiv pentru compania pe care o conduceti?

Anul 2007 a fost cel mai productiv an pentru SC Gali Prod SRL, an in care am obtinut locul 38 la nuvel national, pe domeniul nostru de activitate.

4. Cine a fost cel mai important client al dumneavoastra (ca valoare si durata a contractului etc.)?

Desigur, de-a lungul desfasurarii activitatii noastre am executat lucrari de mare anvergura pentru foarte multi clienti , insa cel mai important client , ca valoare si durata contractuala, sunt cei de la Restaurant Ambasad'or din Otopeni, o locatie absolut impresionanta.

5. Ce asteptari aveti de la anul 2014, in plan de afaceri?

In ceea ce priveste anul 2014, suntem optimisti . Dorim desigur, sa fie un an in care sa urcam in topuri si sa ne facem si mai vizibili atat pe piata interna si de ce nu , chiar si pe cea internationala . Din pacate, reusita acestui an , ca si cei precedenti de altfel, ne depine numai de vointa si eforturile noastre, stabiliatatea politico-financiara avand un rol foarte important.

In portofoliul de lucrari efectuate atat pentru apartamente, case, vile, pensiuni, cat si pentru hoteluri, se regasesc: servicii de montaj gresie, faianta, marmura, granit, piatra decorativa, tapet, parchet din lemn masiv, mocheta si linoleum, montaj rigips, montare izolatii termice, fonice si ignifuge, montare instalatii sanitare, zugraveli decorative, precum si multe altele.

Flexibilitate si corectitudine. Seriozitate, promptitudine si responsabilitate. Calitate, profesionalism si experienta. Gali Prod partenerul de care ai nevoie pentru un camin de 5 stele!

Gali Prod

Adresa:
Str. Erou Plutonier Radulescu , nr.30
Breaza , jud. Prahova

Email: office@galiprod.ro
Telefon: 0722 34 78 86
                0728 77 08 46
                0765 92 08 43
Fax: 0244 34 12 05

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/gali-prod-pentru-un-confort-la-superlativ