Imprimante digitale – Romconex

BUCURESTI - 23 octombrie 2013

Comunicat tip General in Retail

Esti in cautarea unei imprimante digitale in Bucuresti? Romconex, cu sediul in Bucuresti comercializeaza imprimante digitale, marca Canon la cele mai bune preturi. Astfel poti crea documente cu aspect profesional pentru afacerea pe care o detii.

Imprimante digitale – Romconex

          Romconex, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarii si al service-ului  aparaturii de birou, ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Romconex comercializeaza faxuri, copiatoare, scannere, plottere, aparate foto, videoproiectoare, aparate multifunctionale si imprimante marca Canon si in plus, ofera garantie de 1an de zile pentru toata gama de aparatura de birou, iar pentru imprimantele cu jet de cerneala garantia este de 3 ani. Clientii pot solicita mereu ajutorul pentru interventii, in cazul in care survin defectiuni sau blocaje de functionare, intrucat firma dispune de un personal calificat cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul service-ului. Pentru aparatura de birotica distribuita, compania ofera service in perioada de garantie si incheie la cerere contracte de abonamente de service post-garantie. Personalul realizeaza verificari, intretinere, inlocuire de materiale consumabile, reparatii si inlocuirea de piese defecte.

          Imprimarea digitala sau pe textile este un procedeu de imprimare a unor materiale utilizand o imprimanta cu tehnologie inkjet specializata. O metoda relativ recenta, foloseste imprimante speciale industriale, care printeaza cu cerneluri speciale direct pe tesatura, fiind astfel absorbita de fibrele materialului. Rezolutia si viteza acestor imprimante a crescut semnificativ in ultima perioada, iar printurile realizate sunt cu adevarat surprinzatoare. Se poate printa pe diferite tipuri de tesaturi, in milioane de culori, imprimeul este fin la atingere si termenul de executare este relativ scurt. Imprimarea digitala este una dintre cele mai utilizare metode de imprimare poligrafica in prezent, iar prin aceasta metoda pot fi realizate imprimari directe din calculator fara proceduri de pregatire. Prin aceasta metoda se pot imprima carti de vizita, volante, buclete, calendare, foi cu antet, documente autocopiante, flyere, stickere si multe altele.

          Imprimantele digitale oferite de Romconex Bucuresti sunt diferite de cele de tipar obisnuite, prin faptul ca placile de tiparire sunt inlocuite, astfel ca timpul de redresare si costurile de lucru sunt mult mai mici. Cerneala sau tonerul nu patrunde in suprafata hartiei, ci creeaza un strat subtire la suprafata acesteia, care poate fi ulterior tratat prin procese termice sau de uscare UV pentru o mai buna aderenta. Romconex Bucuresti ofera imprimante digitale de cea mai buna calitate pentru a usura munca clientilor si pentru ca acestia sa obtina rezultatele optime pentru desfasurarea activitatii lor. Imprimantele digitale au capacitatea de a tipari intr-un mod rapid si silentios imaginile la o calitate ireprosabila. Imprimantele folosesc acest procedeu, in special, in arta plastica de imprimare cu jet de cerneala, imprimarea fotografiilor, tehnoredactare, imprimari personalizate si materiale publicitare speciale.

          Daca vrei mai multe detalii tehnice despre imprimantele digitale, precum si despre procedeele de utilizare ale acestora, nu ezita sa contactezi echipa Romconex din Bucuresti, pentru a putea intreprinde o afacere in acest domeniu. In plus, acestia ofera garantie si post-garantie pentru produse si chiar si servicii pentru rezolvarea problemelor legate de aparatura de birou Canon.  

SC ROMCONEX SRL
Adresa: Vlad Dracu nr. 21-23, sector 3, Bucuresti
Telefon/Fax: (021)-3261397
Telefon mobil: 0722.226.103
E-mail: office@romconex.ro