Instalare sisteme de securitate – 5 motive sa optezi pentru sisteme de securitate

BUCURESTI - 20 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Pentru familie si pentru agoniseala de-o viata, nici o masura de protectie nu este in plus. Intotdeauna e mai bine sa fii pregatit si sa preintampini o situatie neplacuta, decat sa te confrunti cu ea.

Instalare sisteme de securitate – 5 motive sa optezi pentru sisteme de securitate

Incendiul, jefuirea locuintei, amenintarea vietii cuiva in propria casa etc. sunt aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul cand optezi pentru instalare sisteme de securitate. Cea mai buna alegere o faci cand primesti consultanta de la specialisti in domeniu. Contacteaza oricand reprezentantii firmei Snake Security!

Oferta de la Snake Security

Indiferent de locul ori spatiul pentru care ai nevoie de instalare sisteme de securitate, firma Snake Security pune la dispozitia tuturor clientilor o oferta diversa. Aici gasesti: senzori de fum si de gaz, contacte magnetice, sisteme antiefractie, apelatoare telefonice (analogice, dublu canal, digitale GSM si nu numai), centrale cu panou de comanda separat etc. Intrucat raportul calitate-pret este avantajos, firma Snake Security este ideala cand vine vorba de instalare sisteme de securitate.

Specialistii firmei mentionate includ in aceasta categorie instalarea a patru subcategorii de sisteme, si anume: sisteme echipamente video, sisteme alarma, sisteme incendiu si sistem videoconferinte. Pentru absolut toate sunt folosite echipamente profesionale de calitate superioara. In cazul celei de-a doua este necesara montarea unui kit de alarma. Intrucat este o parte tehnica destul de pretentioasa, nu incerca sa te ocupi tu de ea. Lasa-i pe specialistii de la Snake Security sa faca acest lucru. La fel, este necesar sa procedezi si in cazul kiturilor de videoconferinte.

Instalare sisteme de securitate in 3 pasi

Mai intai, reprezentantii Snake Security monteaza panoul principal de control. Acesta preia semnalele de camera video si de la senzori. Apoi se ocupa de usi si ferestre. Aici se instaleaza diversi senzori. La final se fac, bineinteles, testarea si calibrarea a tot ce s-a montat in locuinta. Se urmareste evitarea sau rezolvarea oricarei brese, astfel incat procesul de instalare sisteme de securitate sa fie conform cerintelor si normelor.

5 motive sa optezi pentru instalare sisteme de securitate

- sporesc gradul de siguranta al casei, al celor care locuiesc in ea, al biroului etc.;

- nu permit patrunderea persoanelor straine, respectiv a hotilor. Cum? Printre altele, se monteaza senzori la usi si la ferestre, intrucat acestea pot fi considerate drept o bresa in sistemul de securitate;

- ai control asupra spatiului in care te afli;

- inregistreaza video orice miscare din perimetrul in care sunt montate;

- daca ia ceva foc in bucatarie sau in orice parte a locuintei, senzorii speciali detecteaza imediat problema etc.

Pentru siguranta ta, a familiei si a casei, niciodata nu este prea mult cand vine vorba de instalare sisteme de securitate. Pe masura ce timpul trece, infractorii isi perfectioneaza tehnicile, astfel ca e necesar sa tii pasul. Totodata, inconjurandu-ne de atatea echipamente, niciodata nu se stie cand se poate produce un incendiu in locuinta sau la birou, spre exemplu. De aceea, in asemenea situatie, sunt necesari senzorii de fum.

Situatiile prezentate anterior sunt doar cateva din multitudinea care ar putea surveni. Pentru a preintampina lucrurile neplacute, firma Snake Security recomanda instalare sisteme de securitate. Acceseaza site-ul snakesecurity.ro ori suna la numerele de telefon 0744.437.669 si 0730.576.253. Daca locuiesti in Bucuresti, mergi la sediul firmei, aflat pe str. Paul Greceanu, nr. 11 B, Sectorul 2.