Metal Store Group idei pentru amenajare!

Bacau - 7 iunie 2013

Comunicat tip General in Industrie

Compania Metal Store Group din Bacau va ofera cele mai multe modele de balustrade din inox si fier forjat , scari interioare, porti si garduri de fier forjat, realizate din materiale de calitate superioara.

Metal Store Group idei pentru amenajare!

Cu experienta pe piata afacerilor romanesti, firma realizeaza si numeroase decoratiuni interioare si exterioare, in diferite forme si modele, la preturi fara concurenta pe piata.

Si pentru ca stie sa se adapteze cerintelor, in ultima perioada Metal Store Group si-a extins domeniul de activitate, firma comercializand acum si diferite articole funerare si realizand praguri auto inedite.

Lucrand doar cu personal calificat, bine pregatit in domeniu, compania Metal Store Group este mereu la dispozitia clientilor, carora le ofera atat consultanta de specialitate, cat si solutii si idei dedicate fiecarui proiect in parte.

Balustradele exterioare din fier din inox si forjat confectionate de Metal Store Group au un design deosebit, fiind sunt durabile, rezistente si fabricate din materiale de cea mai buna calitate.

Si daca v-ati decis sa faceti amenajari interioare ori exterioare, aruncati o privire si pe oferta firmei bacauane, de unde cu siguranta veti gasi ceva special pentru gusturile dumneavoastra.

Construiti sau reamenajati si vreti sa schimbati radical interioarele locuintei ori biroului ? Alegeti o balustrada din inox sau fier forjat si veti vedea imediat diferenta !

Inainte de a va decide asupra modelului, nu uitati ca balustrada trebuie sa se potriveasca si incadreze perfect cu stilul arhitectural al locuintei, urmand linia generala a acesteia si modelele imprimate mobilierului.

O balustrada cu design deosebit, aleasa cu grija de un specialist in domeniu, poate schimba radical aspectul general al unei incaperi sau locuinte, imprimandu-i acesteia personalitatea care ii lipsea.

Alegand colaborarea cu compania Metal Store Group aveti avantajul ca veti beneficia de consultanta de specialitate gratuita in alegerea produselor ideale, specialistii firmei fiind gata in orice moment sa va realizeze si livreze orice model din categoria de produse alese de dumneavoastra.

Si pentru ca flexibilitatea, responsabilitatea si atentia la detalii sunt elemente definitorii pentru adevaratii profesionisti, Metal Store Group poate realiza comenzi speciale, in cel mai scurt timp, preturile practicate fiind accesibile tuturor.

De ce sa va multumiti cu ceva clasic ori de serie, cand puteti sa va bucurati de unicitate, modernism si noutate ?

Balustradele marca Metal Store Group sunt atent finisate si asamblate, modelele fiind variate, in functie de preferintele fiecarui client.

De-a lungul anilor compania bacauana a realizat nenumarate modele si tipuri de produse, pentru un portofoliu impresionant de clienti.

Fie ca sunt scari interioare, balustrade, porti sau garduri din fier forjat, produsele marca Metal Store Group sunt rezistente, durabile, estetice si cu un design deosebit, acestea avand darul de a va imbunatati considerabil atat aspectul locuintelor, cat si siguranta acestora.

O balustrada exterioara din fier forjat, un gard sau o poarta pot avea felurite dimensiuni si forme, stiut fiind faptul ca materialul din care acestea sunt realizate, fierul forjat, poate fi prelucrat cu usurinta in foarte multe moduri.

Metal Store Group este compania care imprima locuintei tale stil, unicitate si bun gust, oferindu-ti in acelasi timp produse rezistente, calitative si fiabile, cu o mare durata de viata.

Colaborand cu firma Metal Store Group din Bacau vei constata ca profesionistii acesteia sunt atenti la detalii, flexibili si bine pregatiti in domeniu, ei putandu-ti realiza atat modele clasice cat si moderne, ce pot respecta intocmai liniile exterioare sau interioare.

Montarea balustradelor, a portilor si a gardurilor din fier forjat se face destul de usor, specialistii firmei fiind mereu gata sa va ofere o mana de ajutor.

La cerere, specialistii Metal Store Group va pot oferi sfaturi si idei diverse, clientii fiind insa cei care decid cand vine vorba de dimensiunea, forma, modelul si designul balustradelor, scarilor interioare, a gardurilor sau portilor.

Imprima personalitate si stil locuintei tale, alege calitatea si bunul gust!

Alege colaborarea cu compania Metal Store Group, specialistul produselor din inox si fier forjat!

Contact

METAL STORE GROUP

Adresa: Bacau, Romania, Str. Vadul Bsitritei nr.36

Telefon: 0744 335 513 | 0741 646 580

Website: metalstoregroup.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/metal-store-group-idei-pentru-amenajare