O cana de cafea in buzunarul tau

BUCURESTI - 18 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi de pe glob mai ales dimineata datorita efectului revigorant pe care il are. Dar se intampla ca nu tot timpul sa puteti avea posibilitatea sa aveti o cana de cafea la indemana si atunci nu ramane altceva de facut decat sa aveti rabdare pana veti avea posibilitatea sau sa savurati o bomboana de cafea.

O cana de cafea in buzunarul tau

De-a lungul timpului, in jurul cafelei s-au cladit o multime de mituri, unele care s-au dovedit a fi reale altele s-au dovedit a fi complet nejustificate.

Daca sunteti in cautarea unor informatii despre bomboanele de cafea si a unui loc de unde sa le puteti procura, urmariti articolul urmator sau ne gasiti pe site-ul www.kopiko.ro unde veti putea gasi informatii suficiente despre aceste bomboane de cafea.

Cateva mituri legate de cafea

Cafeaua, ingredientul de baza al bomboanelor de cafea, provine din padurile tropicale din Etiopia si inca nici in ziua de astazi nu se cunoaste cu exactitate motivul pentru care au inceput sa utilizeze boabele de cafea. De-a lungul timpului pe baza acestui ingredient magic au derivat sute de produse printre care si aceste bomboane de cafea pe care le mai savuram din cand in cand.

Unul dintre miturile legate de cafea este acela conform careia are puterea de a te trezi din mahmureala, dar acesta este o afirmatie falsa deoarece studiile au arata ca aceasta licoare magica nu are darul decat de a te face mai alert nicidecum sa alunge mahnmureala.

Bomboanele de cafea nu au puterea de a reduce mahmureala, acestea pot deveni doar o gustare dulce pe care sa o savurati in momentele in care aveti nevoie de un surplus de energie.

Inca un mit care se invarte in jurul consumului de cafea este acela conform careia consumul de cafea are puterea de a reduce stresul dar nu este nimic mai fals deoarece acesta doar te agita mai tare si devii mai alert.

De-a lungul timpului s-au scris sute, chiar mii de articole despre efectele benefice sau despre influenta cafelei asupra organismului, dar nici un articol nu a descris efectele pe care le au bomboanele de cafea asupra fiecarui om.

Efectele bomboanelor de cafea asupra organismului

Bomboanele de cafea, un desert dulce care au ca ingredient de baza cafeaua, nu au aceleasi efecte precum consumul de cafea propriu-zisa. Aceste bomboane de cafea pot inlocui necesitatea de a consuma o cana de cafea in momentele in care nu aveti la indemana o cafenea sau un aragaz dar nu au aceleasi efecte deoarece cafeaua se regaseste in concentratii destul de mici fata de o cana de cafea obisnuita.

Bomboanele de cafea pe langa ingredientul de baza sunt realizate si din alte ingrediente care fac din acestea un desert savuros si delicios pentru orice moment al zilei.

Daca sunteti in cautarea unor bomboane de cafea realizate din ingrediente de cea mai buna calitate, dar si dupa o reteta originala si neschimbata de zeci de ani, contactati-ne prin intermediul site-ului nostru www.kopiko.ro.