Oprean asigura transport intern si international

Brasov - 5 martie 2013

Comunicat tip General in Logistica/Transport

Transport intern si international, in conditii de maxima siguranta, cu cele mai mici costuri si calitate garantata – este oferta cu care firma Oprean SRL din Sebes a reusit sa se impuna in fata colaboratorilor si partenerilor sai de afaceri.

Opran - transportator roman

Opran - transportator roman

Partener de incredere, cu o experienta semnificativa in transportul auto, firma Oprean a reusit sa se impuna pe piata de profil drept liderul care pune pret pe calitatea serviciilor efectuate si multumirea deplina a clientilor.

Parcul auto al companiei poate sa satisfaca si cele mai exigente pretentii sau cerinte venite din partea oamenilor de afaceri, Oprean SRL avand in acest moment in dotare 85 de trailere speciale pentru transportul hainelor pe umerase, 65 de trailere pentru transportul marfurilor la temperaturi controlate, 10 prelate mega personalizate industriei auto, 28 de camioane road-train si 21 de camioane cu masa de7.5 tone.

Compania de transport international opereaza in conditii optime pe orice relatie europeana, iar dupa 20 de ani de activitate se poate mandri cu partenerii de valoare carora a reusit sa le satisfaca toate doleantele si exigentele: Bosch, Einhell, Barth&Co, Hugo Boss, Benetton ori H&M.

Cu Oprean SRL nu mai ai grija transportului, iar marfurile tale ajung in conditii de siguranta maxima la destinatie.

Compania presteaza atat servicii de transport marfuri generale, cat si transport la termperaturi controlate, in tari precum Marea Britanie, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Italia, Turcia.

Parteneriatul cu firma Oprean reprezinta cea mai buna afacere pe care o poti face, managerii companiei demonstrand de-a lungul timpului ca isi respecta colaboratorii, punand pret si valoare pe toate proiectele acestora.

Daca afacerea ta implica transport intern si international si esti in cautarea unui partener pe care se te poti baza in orice moment, compania Oprean este cu siguranta cea mai buna optiune. Si asta deoarece firma le ofera tuturor clientilor sai servicii complete de:

- transport de livrare interna;transport dedicat/complet;

- transport in sistem grupaj

- transport bazat pe contract/comanda, anual sau lunar;depozitare.

Firma de renume in domeniu, cu personal calificat si dedicat, Oprean stie sa-si respecte clientii, carora le pune la dispozitie doar autovehicule EURO 5 si EURO 6. Intr-o stare tehnica perfecta, dotate cu tehnologie de ultima ora, autovehicuele sunt prevazute atat cu GPS, dar si cu buton de panica, senzor la usi, alarma acustica si sistem antifurt mecanic, personalizat.

Oprean stie ce conteaza cu adevarat in materie de transporturi, motiv pentru care GPS-ul se dovedeste mereu un partener de neinlocuit :

–pentru ca urmarirea prin acest sistem aduce un plus de control asupra transporturilor

-sistemul permite eliminarea abaterile de la traseu ale soferilor, dar si pauzele nejustificate

-timpii de livrare sunt mult imbunatatiti, ceea ce aduce o garantie in plus calitatii serviciilor oferite. In plus, timpii de incarcare si descarcare a unui vehicul, traseul si orele de condus sunt intr-o continua monitorizare.

-informatiile despre vehicul, ce sunt preluate atat de la calculatorul de bord cat si de la satelit pot fi accesate online de pe orice calculator sau smartphone conectat la internet prin intermediul aplicatiei de tip Portal.

 Informatiile privind deplasarile sunt afisate in aplicatia de monitorizare harti a Google Maps in sistem tabelar, iar datele de consum pot fi vizualizate atat grafic cat si tabelar.

Compania Oprean stie ce presupune respectul si responsabilitatea fata de client, motiv pentru care este la dispozitia acestuia 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, monitorizand si coordonand permanent intreaga activitate a flotei de transport.

Cu serviciii de o calitate exceptionala, cu personal calificat si responsabil, cu preturi fara concurenta pe piata transporturilor si cu transporturi realizate in conditii de maxima siguranta, compania Oprean din Sebes a reusit sa se detaseze drept lider recunoscut pe piata transporturilor interne si internationale.

Managerii Oprean stiu sa le furnizeze tuturor clientilor si colaboratorilor cele mai optime solutii de transport, dar si de logistica. Permanent preocupati ca fiecare etapa a serviciilor oferite sa se desfasoare la cele mai inalte standarde de precizie si calitate, acestia au reusit sa acumuleze un portofoliu impresionant de clienti, cu o cartea de vizita ireprosabila.

De ce sa desemnezi firma Oprean drept partenerul tau de incredere? Pentru experienta de 20 de ani acumulata in domeniul transporturilor, pentru serviciile ireprosabile pe care le pune la dispozitia tuturor clientilor, pentru responsabilitatea cu care trateaza fiecare contract/proiect, pentru respectul si interesul pe care il manifesta fata de afacerea ta.

Cu Oprean marfurile dumneavoastra ajung intotdeauna la destinatie in conditii de maxima siguranta si in intervalul orar prestabilit.

Suntem profesionisti si maleabili, atenti si dedicati necesitatilor si particularitatilor fiecarui client, va oferim cele mai bune solutii de transport personalizate.

Stim ca suntem profesionisti, stim sa fim alaturi de tine oricand ai nevoie de noi, stim sa-ti garantam raportul ideal dintre timpul de tranzit al marfurilor tale, modul de transport si costuri.

Alege parteneriatul cu Oprean, compania care da valoare si siguranta transporturilor tale!