Pachetul tau ajunge in strainatate cu Star Curier!

BUCURESTI - 30 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

In zilele noastre, fiecare dintre noi cunoaste macar o persoana plecata in strainatate, din diverse motive: munca, studii, schimbarea resedintei etc. Chiar daca cei dragi nu mai locuiesc in aceeasi tara in care locuiesti tu, iti doresti sa mentii o legatura stransa si sa nu lasi distanta sa va indeparteze. In momentul in care doresti sa le trimiti un cadou celor dragi stabiliti in strainatate

Pachetul tau ajunge in strainatate cu Star Curier!

Ce presupune curieratul international?

Prin curierat international, ne referim la expedierea pachetelor atat in tarile incluse in Uniunea Europeana, cat si in alte tari dinafara Romaniei. Compania Star Curier iti ofera posibilitatea de a expedia pachete oriunde in lume, in cea mai scurta perioada de timp posibila si in schimbul unor preturi cu adevarat avantajoase.

Care sunt optiunile pe care ti le ofera firma Star Curier?

Compania Star Curier iti ofera doua optiuni cand vine vorba de serviciile de curierat international :

Optiunea Standard – optiune care presupune livrarea coletului in orice tara din Uniunea Europeana, in termen de 48 pana la 96 de ore

Optiunea Express – optiune care presupune livrarea pachetului in orice tara din Uniunea Europeana in termen de 24 pana la 48 de ore

Care este durata de livrare a unui colet inafara Uniunii Europene?

Firma de curierat Star Curier iti ofera acoperire internationala ce cuprinde aproape toate tarile lumii. Durata expedierii coletului intr-o tara ce nu face parte din Uniunea Europeana depinde de distanta parcursa pana in locatia respectiva; de exemplu, un colet expediat in Anglia poate ajunge in termen de 24 – 72 de ore, in timp ce un colet expediat pe insule (Cum ar fi Insulele Canare sau Insulele Cape Verde) poate atinge un termen de livrare chiar si de 10 zile. Pentru a afla exact durata necesara livrarii coletului tau, tot ceea ce trebuie sa faci este sa intrii pe site-ul firmei Star Curier si sa selectezi tara dorita.

 Cum aflii pretul expedierii unui colet inafara tarii?

Un alt avantaj al colaborarii cu firma Star Curier este oferta avantajoasa din punct de vedere financiar; mai mult decat atat, ai posibilitatea de a afla costurile expedierii inainte sa contactezi firma pentru a realiza expedierea. Firma Star Curier iti ofera posibilitatea de a afla pretul expedierii tale cu ajutorul Calculatorului de pret, disponibil in cadrul site-ului nostru. Pentru a afla pretul exact, va trebui sa introduci urmatoarele date:

- Localitatea in care va fi expediat pachetul

- Judetul

- Kilometri exteriori

- Tara in care va fi expediat pachetul

- Tipul de serviciu

- Tipul pachetului (colet sau plic)

- Greutatea pachetului

Cum poti sa te asiguri ca pachetul tau ajunge la timp la destinatie?

In momentul in care vei expedia comanda, firma Star Curier iti va oferi un numar AWB al comenzii. Cu ajutorul acestui numar, vei putea accesa platforma web a companiei si urmari expeditia. Acest lucru este posibil si prin descarcarea aplicatiei Star Curier, special creata pentru clientii ce doresc sa stie unde se afla pachetul expediat in fiecare moment. Astfel, te vei putea asigura ca pachetul tau respecta traseul stabilit si ajunge la destinatie la timp si in siguranta!

Trimite-ti pachetul in strainatate in siguranta cu serviciile de curierat international Star Curier! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei (www.startrasnportcurier.ro ) sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Telefon: *9909 (tarif normal)

e-mail : comenzi@starcurier.ro