Patuturi lemn bebelusi in camera copilului tau dragalas

BUCURESTI - 30 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cu putin timp inainte ca micutul sa vina pe lume, toti parintii incep sa amenajeza camera copilului cu fel de fel de lucruri atragatoare si eficiente

Patuturi lemn bebelusi in camera copilului tau dragalas

Camera bebelusului este, probabil, locul unde copilul isi va petrece cea mai mare parte a timpului si, din acest motiv, este destul de greu sa te decizi cu privire la care sunt decoratiunile cele mai vesele, care este cel mai potrivit patut si ce culoare ar trebui sa aiba peretii. Cel mai probabil iti vei dori sa amenajezezi aceasta camera in asa fel incat nici sa nu fie prea incarcata, dar nici prea monotona.

In ceea ce priveste varietatea de patuturi pentru bebelusi care exista in magazine, cei de la Desaga Fermecata, un magazin online foarte apreciat, iti propun achizitionarea de patuturi lemn bebelusi foarte eficiente, sigure si cu un aspect deosebit de frumos.

Patuturi lemn bebelusi - cea mai potrivita alegere

Produsele care se pot afla in camera copilului tau nu sunt chiar atat de usor de ales, deoarece acestea trebuie sa indeplineasca anumite conditii ce sunt esentiale pentru siguranta celui mic. Pe langa faptul ca ele pot fi alese in functie de designul personal , menit sa sublinieze preferintele parintilor in materie de amenajari interioare, ele trebuie, in primul rand, sa fie confectionate din materiale solide, bine asamblate, tratate cat mai natural si fara accesorii periculoase, pentru ca sanatatea celui mic sa nu fie supusa nici unui risc. In materie de patuturi pentru copii, specialistii au stabilit cateva criterii pe care ar trebui sa le urmezi atunci cand vrei sa achizitionezi un astfel de produs pentru cel mic. In primul rand, evita patuturile cu baldachin sau oricare alt tip de panza/perdeluta care acopera patul bebelusului. Acest baldachin este periculos pentru cel mic, deoarece acumuleaza praf si, astfel, exista riscul aparitiei unor porobleme respiratorii. Distanta dintre gratiile patutului trebuie sa fie de maxim 7,5 cm.  Salteaua trebuie neaparat sa sustina drept corpul copilului si sa fie invelita in bumbac. De asemeni, patutul ar trebui sa fie asezat intr-un loc unde este ferit de curentii de aer, departe de perdele, draperii, surse puternice de caldura (soba) sau oglinzi.

Pentru o alegere inspirata si eficienta, magazinul online Desaga Fermecata va pune la dispozitie o gama variata de patuturi lemn bebelusi. Aceste produse pot fi achizitionate in functie de modelul pe care il preferati, de caracteristicile specifice si de nevoile personale.

Cu o simpla vizualizare a ofertei magazinului Desaga Fermecata vei putea alege din patuturi lemn bebelusi cu sertar in partea de jos (foarte util pentru depozitarea lucrurilor diverse), patuturi lemn bebelusi cu margini in forma de gratii sau pline, patuturi cu posibilitatea de a regla salteaua pe 3 nivele sau modele de paturi pentru bebelusi in care salteaua este inclusa. Fabricate din esente diferite de lemn, acesta patuturi lemn pentru bebelusi pot avea culoarea maro, natur, alb sau combinatii intre aceste nuante. De asemeni, puteti alege patuturi de diferite dimensiuni, in functie cu spatiul disponibil din camera copilului. Produsele comercializate de magazinul Desaga fermecata dispun de garantie si poti fi livrate oriunde in tara. Alege si tu patuturi lemn bebelusi pentru ca strumful tau sa se bucure de confort si siguranta.