Placi ceramice sobe Biro Finart-Imbinare intre traditie si confort

Balan - 11 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Chiar daca suntem in anul 2014, an in care se poarta amenajarile interioare care mai de care mai moderne, clasicele sobele raman un element prioritar in cadrul caminelor calduroase si totodata, elegante. Cu alte cuvinte, stilul traditional tinde sa revenia in actualitate, fiind preferat de tot mai multi arhitecti si designeri.

Daca si tu te bucuri de caldura emanata de o soba traditionala si vrei sa-i imbunatatesti aspectul estetic astfel incat aceasta sa se adapteze cu succes chiar si celor mai contemporante amenajari interioare, achizitioneaza placi ceramice sobe furnizate de Biro Finart, companie ce are ca principal domeniu de activitate realizarea si comercializarea obiectelor decorative din ceramica, inclusiv placi ceramice sobe.

Oferta Biro Finart cuprinde placi ceramice sobe confectionate prin intermediul celor mai noi tehnologii in domeniu, si exclusiv din materiale de o calitate superioara.  Acestea sunt disponibile intr-o gama extinsa de culori, modele si dimensiuni, perfecte oricarui tip de soba si oricarui interior.

Dincolo de diversitate si calitate, Biro Finart iti ofera accesul si la tarife excelente, potrivite oricarui buget. Avand in vedere aceste aspecte, ai toate motivele sa comanzi chiar acum placi ceramice sobe produse si comercializate de Biro Finart- profesionist pe piata de profil.

Placi ceramice sobe-Caldura si aspect estetic deosebit. Avantaje 2 in 1

Responsabila pentru atmosfera calda si ambientul special, soba este elementul care a incalzit generatii la rand, oferind cele mai speciale momente in sanul familiei.

Constructia unei sobe depinde in cea mai mare parte de calitatea materialelor de constructie folosite si in primul rand de calitatea placilor ceramice, cele care determina aspectul si caracterul sobelor.

De la  clasice la moderne si indiferent de combustibilul folosit sobele si semineele  realizate din placi ceramice se pot integra perfect in design-ul locuintei- de la simple sobe de incalzit sau gatit si pana la variante constructive unice.

De ce placile ceramice se afla in topul recomandarilor specialistilor in domeniu? In primul rand, gratie aspectului estetic deosebit ce poate inobila orice spatiu. In al doilea rand, piesele ceramice pentru sobe, prin structura lor, pot acumula  o cantitate mare de caldura, pe care mai apoi o redau in aerul din incapere.

Pe langa flexibilitatea de a fi combinate cu orice stil decorativ  si dincolo de  aspectul estetic  desavarsit, placile ceramice pentru sobe se remarca si prin rezistenta deosebita la temperaturi extreme, socuri, vibratii si nu in ultimul rand, zgarieturi.

Biro Finart-Cea mai buna alegere in materie de placi ceramice sobe

Biro Finart este un producatorul de placi ceramice sobe cu sediul in judetul Harghita, care vine in intampinarea ta cu produse standardizate dar si cu produse personalizate.

Echipa Biro Finart dispune atat de echipamente performante, cat si de materiale superioare, totul pentru ca produsele fabricate sa indeplineasca chiar si cele mai exigente cerinte in materie de calitate, rezistenta, durabilitate si design.

Avantaj placi ceramice sobe oferite de Biro Finart

- Rezistenta mecanica ridicata datorita arderii la temperatura de vitrificare

- Rezistenta ridicata actiunea agentilor chimici cu care pot intra in contact

- Aspect placut prin diferite nuante si culori

- Durabilitate de peste 50 de ani

- Cost scazut de achizitie

Pentru a achizitiona placi ceramice sobe intr-un raport avantajos calitate-pret, acceseaza pagina www.semineu-ceramic.ro si contacteaza-ne.