REDUCERILE BLACK FRIDAY 2013 ROMANIA

BUCURESTI - 30 octombrie 2013

Comunicat tip General in Internet

A inceput numaratoarea inversa pana la REDUCERILE BLACK FRIDAY 2013 ROMANIA. Asadar, la mai putin de 1 luna de zile pana la marea campanie BLACK FRIDAY toate firmele cu mic cu mare si-au pregatit deja campaniile lor de reduceri.

REDUCERILE BLACK FRIDAY 2013 ROMANIA

Cat despre noi, Reduceri Black Friday, suntem deja la a doua editie nationala de Black Friday si ne putem lauda cu urmatoarele performante: suntem cea mai mare comunitate de iubitori de reduceri Black Friday din Romania, ocupand locul 1 atat online, in preferintele motoarelor de cautare, cat si pe Facebook, am ocupat locul 1 ca vanzari in diverse luni ale anilor 2012-2013 pe platforma 2parale.ro.

In ceea ce priveste tendinta acestui eveniment tot mai ai indragit de romani, este una mai mult decat accelerata, bucurandu-se de o crestere de 4-5 ori de la o editie la alta. Daca in anul 2011 acest eveniment si-a facut aparitia timid in vietile romanilor, in 2012 evenimentul a crescut de peste 3-4 ori decat in anul precedent atingand vanzari de peste 50 milioane de Euro, iar in 2013 se asteapta iarasi o crestere de 4-5 ori.

Daca pana acum am fost obisnuiti cu reduceri mai mult din domeniul IT & C, electrocasnice si electronice, anul acesta o sa fiti foarte placut surprinsi sa descoperiti oferte din domenii "surpriza", iar spre deosebire de anii trecuti in care multi comercianti au profitat de aceasta zi pentru a-si rotunji vanzarile ademenind cumparatorii cu reduceri false, ei bine, 2013 va fi primul an in care reducerile vor fi REALE. Dupa principiul "romanul nu e prost", fanii Black Friday si-au taxat comerciantii pana atunci favoriti in momentul in care acestia au promovat oferte false, marind pretul dupa care reducandu-l la cel initial.

Dupa familiarizarea romanilor cu conceptul de reduceri Black Friday, dupa depasirea retinerii de a cumpara online, dar si dupa experienta site-urilor cazute, BLACK FRIDAY ROMANIA 2013 se anunta a fi cea mai curata campanie de reduceri care a avut loc pana acum in Romania cu preturi intr-adevar REDUSE, cu site-uri care suporta milioane de vizitatori in acelasi timp, procese si proceduri de vanzare online facile si stocuri burdusite.

Daca doresti sa fii la curent cu toate reducerile Black Friday din piata te poti abona la newsletter aici.
Si ca sa nu uitam de unde vin cele mai tari campanii de reduceri, Black Friday este sarbatoarea americana din a doua zi dupa Ziua Recunostintei si marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi de Craciun, iar cum noi, romanii, avem si un 1 Decembrie si un Mos Nicolae la mijloc ni s-a potrivit manusa, intrand in cotidianul nostru ca sa ramana totdeauna :)

Despre Zoom-Biz

Program: Luni- Vineri: 10:00-17:00
Telefon: 0740.123.923; 0758.251.690
E-mail: office@reduceriblackfriday.ro