River Company – Echipamente special concepute pentru curatenia industriala

Baia Mare - 22 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Sunteti in cautarea unor echipamente special concepute pentru activitatea de curatenie industriala? Vreti sa achizitionati diferite pompe de presiune sau echipamente de maturat si aspirat profesionale? Nimic mai simplu! River Company , din Baia Mare, vine in intampinarea clientilor cu o oferta de produse si echipamente special concepute pentru sectorul de curatenie industriala.

River Company – Echipamente special concepute pentru curatenia industriala

River Copany Baia Mare

Firma s-a infiintat in anul 1999, avand ca principal obiect de activitate comercializarea de echipamente profesionale in domeniul curateniei industriale. Oferta de care clientii beneficiaza este alcatuita din produse impartite in: aparate de spalat cu presiune (marca Hawk si Mazzoni), pompe de presiune (marca Hawk), echipamente de maturat si aspirat profesionale (marca Mazzoni) si sisteme de ceata artificiala. Pe langa aceste echipamente, River Company ofera clientilor si o varietate de accesorii pentru sistemele comercializate de dumnealor.

Specialistii firmei River Company stau la dispozitia clientilor oferindu-le acestora servicii complete de montare si punere in functiune pentru pompele de presiune, utilajele complete profesioanale de spalat pardoseli si, in plus, sunt oferite piese de schimb pentru remedierea rapida a functionarii defectuoase, acolo unde este cazul.

Special pentru clientii sai posesori de produse marca Hawk si Mazzoni, profesionistii firmei River Company asigura serviciul de reparatii autorizate. Astfel, indiferent de problema pe care echipamentul o intampina, specialistii firmei River Company vor interveni imediat pentru remedierea situatiei.

River Company a ajuns in topul firmelor de profil de pe piata romaneasca datorita seriozitatii furnizorilor, competentei echipei componente si increderii clientilor. Acesti factori recomanda firma ca fiind alegerea perfecta pentru persoanele fizice sau juridice ce doresc sa achizitioneze produse si echipamente profesionale pentru sectorul curateniei industriale.

Utilaj Spalat Pardoseli – River Company

Firma din Baia Mare comercializeaza utilaje de spalat si aspirat pardoseli de inalta calitate pentru o curatenie profesionala. Designul utilajelor este unul foarte atractiv si modern, acestea fiind in acelasi timp si foarte usor de manevrat.

Fiind special concepute pentru acest domeniu de activitate, utilajele de spalat pardoseli marca Mazzoni asigura productivitate maxima si un cadru impecabil de curat pentru desfasurarea activitatilor firmei dumneavoastra.

Produsele sunt din gama Mazzoni, de tip ride – on (cu om la bord). Aceste utilaje de spalat sunt ideale pentru curatarea, aspirarea si spalarea pavimentelor, linoleumului, gresiei, marmurii, parchetului laminat, deoarece sunt dotate cu una sau doua perii de curatat si cu un rezervor pentru apa si detergent.

Odata ce investiti intr-un astfel de utilaj de spalat pardoseli veti incepe sa beneficiati de un cadru foarte curat pentru dumneavoastra si angajatii firmei, iar acest lucru se va transpune in productivitate ridicata. Intr-un fel lucreaza omul intr-un mediu curat si in alt fel va lucra intr-un mediu foarte respingator.

Atunci cand doriti sa va achizitionati un utilaj de spalare si aspirare trebuie sa tineti cont de tipul de murdarie pe care trebuie sa il indepartati, de dimensiunea zonelor de indepartare si de cat de stranse sunt coridoarele.

Indiferent de valorile acestor trei variabile, firma River Company va poate furniza utilajul de spalat pardoseli ideal pentru orice tip de activitate industriala.

Date de contact:

Denumirea firmei: River Company;

Numar de telefon: 0744 693 616 sau 0745 330 917.