Specialitatea Telemarc: Pavalele

Arad - 22 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Pavarea unei curti interioare trebuie sa se realizeze cu cele mai bune materiale pentru a obtine aspectul dorit si rezistenta in timp. De aceea atunci cand doriti efectuarea unor astfel de lucrari alegeti pavele realizate de profesionisti ce pot garanta calitatea produselor furnizate. Telemarc poate reprezenta solutia ideala pentru dumneavoastra, compania producand si distribuind pavaje si borduri ce pot fi utilizate atat in domeniul casnic cat si in cel comercial sau public.

Telemarc este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor producand pavaje si borduri utilizate la imbunatatirea aspectului trotuarelor stradale, aleilor pietonale, spatiilor din curtile interioare, teraselor comerciale, pietelor si drumurilor cu acces usor sau mediu.  Sediul companiei se afla in Arad asadar compania se adreseaza clientilor din Arad sau din imprejurimi.

Produsele furnizate de Telemarc prezinta o rezistenta crescuta la inghet si dezghet repetat si rezistenta la solicitare mare de trafic datorita materialelor utilizate in procesul de prelucrare – in compozitia amestecului se foloseste ciment cu rezistenta marita la compresiune. Pavelele produse de compania Telemarc ofera si aderenta crescuta, impiedica formarea filmului de apa pe suprafata pavajului, sunt produse ecologice asadar este permisa aerisirea solului, montarea se realizeaza pe pat de nisip ceea ce ofera usurinta in desfacere, inlocuire sau recuperare si au un aspect vizual placut datorita posibilitatilor de asortare si integrare in cadrul arhitectural si mediul inconjurator.

Echipa Telemarc este alcatuita din ingineri si personal atestat si cu experienta in domeniul constructiilor oferind consultanta tuturor celor interesati. Mai mult, consultanta se aplica si pentru luarea deciziilor la achizitie, o clarificare preliminara cu privire la detaliile tehnice, suport tehnic, adaptarea la caracteristicile specifice domeniului precum si raspunsuri prompte si clare la orice intrebari adresate de catre viitorii beneficiari.

Pavelele sunt disponibile in mai multe culori: gri, rosu, maro sau galben; preturile produselor depind in functie de marime, forma si culoare ceea ce inseamna ca tariful va fi stabilit in urma nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Un tabel cu preturile aferente este disponibil pe site-ul oficial al companiei unde puteti obtine si alte informatii utile referitoare la activitatea depusa de personalul Telemarc.

Dupa cum am mentionat, Telemarc produce si comercializeaza si borduri de diverse marimi si culori ce se pot asorta cu pavelele asamblate. De asemenea compania ofera si servicii de debitare plasma. Toate operatiile de prelucrare se realizeaza intr-un mediu special amenajat si prin intermediul aparaturii de profil, de ultima generatie ce sunt operate de personal instruit si cu experienta ce garanteaza o calitate ireprosabila a produsului finit.

Daca doriti sa apelati la serviciile si produsele oferite de Telemarc utilizati datele de contact de mai jos. Aceste informatii impreuna cu alte detalii suplimentare pot fi regasite atat la sediul companiei cat si pe pagina web a firmei. Un reprezentant Telemarc va sta la dispozitie in orice moment cu sfaturi, asistenta si informatii utile. Respectul, seriozitatea si promptitudinea sunt calitatile cu care Telemarc se mandreste, portofoliul de clienti existent fiind pe deplin multumit de serviciile prestate. Nu uitati, pentru pavaje de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret de pe piata, utilizati serviciile Telemarc.

Telemarc, contact:

Adresa Email: telemarc_arad@yahoo.com

Adresa: Romania, Arad, Arad, Str. Fagului nr. 32

Taguri: aradtelemarcpaveleborduripavaj
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/specialitatea-telemarc-pavalele