Suruburi: piese mici, intrebuintari importante – Bendkopp

Cluj - Napoca - 8 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Ce poate fi spus despre suruburi? Definitiile gasite pana in prezent sunt mult prea complexe pentru niste elemente atat de mici, ca de exemplu: o tija cu cap, prevazuta cu un filet extern, cunoscut sub denumirea corecta (si pompoasa) de nervura elicoidala.

Pana la urma, cum se numeste acea parte alungita a surubului este mai putin important; esentiale in cazul de fata sunt intrebuintarile acestor tipuri de piese.

Ce poti face cu ajutorul unor suruburi?

Desi aparent banale, suruburile fac parte din viata noastra mai mult decat am crede. Elemente care ne tin in picioare mobila din living sau, dupa caz, ochelarii pe nas, sunt utilizate in operatiuni de asamblare si fixare dintre cele mai diverse.

De exemplu, in lipsa suruburilor, termoizolarea cu polistiren a fatadelor ar fi practic imposibila, suruburile fiind elementele utilizate in scopul fixarii placilor din acest material, pe suprafetele cu pricina.

Cu alte cuvinte, zicala "buturuga mica rastoarna carul mare" este valabila in aceasta situatie si nu numai, in lipsa suruburilor, multe dintre obiectele care ne inconjoara nu ar mai fi existat in momentul de fata. Asamblare, fixare, imbinare, strangere: doar cateva dintre cele mai importante operatiuni unde prezenta suruburilor este esentiala.

Tipuri de suruburi

Desi sunt mici, sunt multe. Pe piata de profil a organelor de asamblare, sunt comercializate o gama diversificata de suruburi, clasificarea lor fiind realizata in functie de mai multe criterii:

- dupa forma capului, cele mai importante sunt: suruburi cu cap patrat, striat, hexagonal, inecat, crestat, ciocan si de tip fluture;

- dupa forma filetului: suruburi cu profil triunghiular, suruburi cu filet trapezoidal, de tip fierastrau, patrat si rotund;

- dupa tipul varfului: plan, conic, tronconic, bombat sau cu cep;

- dupa pas: normal, fin, marit;

- dupa utilizare: suruburi de fixare, miscare, reglare, etc.

Bendkopp: suruburi de toate felurile si marimile

Cand vine vorba de organele de asamblare, locul in care aveti garantia ca veti gasi exact ceea ce cautati este magazinul online al companiei Bendkopp. Cu o gama impresionanta de suruburi in stoc, Bendkopp pune la dispozitie tuturor celor interesati solutii eficiente pentru asamblari si fixari rezistente, de lunga durata.

Pe langa produsele mentionate, Bendkopp ofera spre vanzare si: piulite, saibe, sisteme de fixare cu diverse aplicatii, burghie, tarozi, scule de mana, scule electrice, scule pneumatice, adezivi, feronerie, consumabile industriale si multe altele. In furnizarea acestora, Bendkopp colaboreaza cu producatori renumiti in domeniu, lucru care nu poate asigura decat faptul ca produsele sunt de cea mai buna calitate.

Confectionate din materiale precum otelul, aluminiul, cuprul sau inoxul, produsele sunt supuse operatiunilor de galvanizare in scopul conferirii unei rezistente sporite impotriva coroziunii. Acestea respecta intru-totul standardele internationale de calitate.

In jur de 25.000 de articole diferite va asteapta in cadrul magazinului online ce apartine firmei Bendkopp, companie care de mai bine de 15 ani este unul dintre cei mai importanti furnizori de organe de asamblare si scule de pe piata romaneasca de profil.

Seriozitatea, flexibilitatea, calitatea produselor si, desigur, gama variata in care acestea sunt disponibile reprezinta doar cateva din aspectele ce recomanda Bendkopp ca fiind un partener de incredere pentru o eventuala colaborare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/suruburi-piese-mici-intrebuintari-importante-bendkopp