Tine pasul cu promotiile Bendkopp

Cluj - Napoca - 15 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Fie ca lucrezi in domeniul constructiilor, fie prestezi o activitate intr-un domeniu tehnic in care ai nevoie de instrumente precum suruburile, saibele sau piulitele, trebuie sa ai o sursa excelenta de unde iti poti procura toate aceste obiecte. Dar la cine sa apelezi? Chiar daca initial ai tendinta de a nu le oferi foarte mare atentie, trebuie totusi sa iei in calcul si calitatea acestor mici produse de asamblare. Pana la urma, calitatea componentelor sporeste si calitatea intregului ansamblu, astfel incat toate acestea se vor reflecta si in multumirea deplina a clientiilor care au apelat la serviciile tale. Deci, toate acestea fiind spuse, daca ai nevoie de suruburi , saibe sau piulite poti apela cu cea mai mare incredere la produsele Bendkopp . Alege Bendkopp si fa astfel “pasul castigator” pentru tine si afacerea ta!

Tine pasul cu promotiile Bendkopp

Suruburile, piulitele si saibele – ajutoarele tale in asamblare

Daca te lasi putin purtat in timp si te intorci la perioada copilariei, vei descoperi un baietel care era dornic de a creste cat mai repede pentru a putea face toate minunatiile pe care le infatuia tatal lui. De fiecare data cand il vedeai pe tata cu cate un ciocan si un cui in mana, reparand ceva prin casa, sau cand isi desfacea trusa de scule si se apuca de ingrijirea masinii, tu il considerai un adevarat Zeu. Nu iti era clar cum poate manui cu atat usurinta toate acele produse si nu intelegeai cum reuseste sa le tina minte pe fiecare in parte, caci formele erau ciudate, erau piulite, cuie, ciocane, clesti, saibe sau alte minunatii care pe tine te faceau extrem de curios.

Bineinteles, tata nu te lasa sa umbli prea mult prin trusa lui, insa te lua intotdeauna cu el, iti vorbea si-ti explica tot ceea ce puteai tu intelege la varsta respectiva. In acest mod el ti-a cultivat iubirea pentru mecanica si uite, acum ai crescut si ai luat-o pe urmele lui. Intre timp ai devenit barbat in toata firea, insa iti place sa-ti amintesti de inceputuri.

Acum stii ca un surub este de fapt un “organ” al unei masini si se utilizeaza pentru fixarile mecanice, pentru diferite imbinari sau pentru a trasnmite forta si miscare. Stii si ca surubul se foloseste intotdeauna cu o piulita, care este prevazuta cu un filet intern. Practic, piulita este utilizata pentru realizarea de imbinari ce ulterior se pot demonta. In general piulita este fabricata din metal si se poate strange sau desface cu ajutorul unei chei. Saiba nu mai are nici un secret pentru tine, caci ai aflat ca aceasta este un organ indispensabil pentru imbinarile dintre suruburi si piulite. Saiba are forma unui inel si are rolul de a proteja zona de strangere, de a mari suprafata de contact, dar si de a  oferi protectie impotriva desurubarii.

Toate acestea si inca multe altele le-ai invatat impreuna cu tatal tau, iar in mometul de fata esti perfect capabil de a utiliza toate aceste “organe” de masini si de a-ti cumpara singur produsele de calitate de care ai nevoie prin intermediul firmelor precum Bendkopp.

Bendkopp – calitatea si eficienta

Nu putem incheia acest articol fara a spune macar cateva cuvinte despre compania Bendkopp. Bendkopp are peste 15 ani de activitate in comercializarea de produse din domeniul organelor de asamblare. Compania s-a infiintat la Cluj -Napoca si inca de la bun inceput ea a reusit sa se impuna pe piata romaneasca de profil printr-un standard ridicat al calitatii produselor si al serviciilor oferite.

Pentru Bendkopp, clientii sai sunt cei mai importanti si tocmai de aceea compania doreste sa dezvolte cu acestia o relatie bazata pe incredere si pe respect si sa tina mereu cont de nevoile lor. Tocmai din aceste motive, Bendkopp si-a gasit un partener de  nadejde in organizatia SES din Germania, lucrand astfel cu unii dintre cei mai buni specialisti din lume. Romanul stie ca atunci cand aude de produse fabricate in Germania sau cel putin in colaborare cu firme din aceasta tara, se poate baza pe calitate. Iar Bendkopp ofera calitate germana la preturi accesibile pentru Romania.

Iar Bendkopp nu se opreste aici, compania doreste sa se dezvolte in continuare si sa exceleze in toate privintele, avand la baza “viziune, misiune si valori”!

Date de contact

Denumire firma: Bendkopp

Adresa firma: Str. Fabricii de Chibrituri, Nr. 6-10, Loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Cod Postal 400254

Telefon/Fax firma: 0264-455.515 / 454.278 / 455.385 / 454.391

Adresa web: www.bendkopp.ro

 

Taguri: clujbendkoppsuruburipiulite
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/tine-pasul-cu-promotiile-bendkopp