Top 3 echipamente de calitate de la Facility Distrib

Bacau - 15 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Doresti sa pui bazele unei afaceri prospere si te-ai oprit asupra industriei alimentare deoarece, de cand e lumea si Pamantul, oamenii au avut, au si vor avea nevoie de mancare? Poate ca pentru unii oameni acest lucru este ca si cum ai profita de pe urma unui copil nevinovat, insa tu-ti doresti doar sa reusesti sa faci ceea ce-ti place si sa oferi oamenilor din tara, si de ce nu, din lumea intreaga, produse de calitate.

Top 3 echipamente de calitate de la Facility Distrib

Insa, stiai ca in industria alimentara exista cateva norme de igiena, care trebuie respectate cu strictete, tocmai datorita faptului ca produsele fabricate de tine sunt destinate consumului larg, iar o igiena necorespunzatoare ar putea cauza imbolnaviri in masa?

Pentru a respecta aceste norme, pe care trebuie sa le stii ca pe Tatal nostru, trebuie sa faci rost si de echipamente de protectie si consumabile specifice pentru industria alimentara. Poate ca te afli in dificultate afland toate aceste reguli, insa nu trebuie sa-ti faci probleme, ai un ajutor de nadeje in Facility Distrib.

 Facility Distrib – furnizorul tau de echipamente destinate industriei alimentare

 Daca este sa facem o comparatie intre industria alimentara si alte domenii de activitate, cea dintai este obligata sa respecte norme care prevad un echipament de lucu adecvatat. De ce trebuie sa se poarte aceste echipamente? Atat pentru protectia personalului care lucreaza in diverse conditii ce nu sunt prea confortabile, cum este frigul sau caldura excesiva, umezeala, apa sau diverse substante, dar si pentru protectia si siguranta produsului alimentar.

In functie de specificul fiecarei activitati in parte se impun materiale care sa permita mobilitatea personalului, dar si protectia mecanica si termica a acestuia. Este, de asemenea, important ca echipamentul de lucru sa poata fi si usor de igienizat, astfel incat sa se limiteze la minim circulatia de agenti patogeni ce pot afecta produsul alimentar finit.

In functie de activitati, de tip Horeca, procesare sau abatorizare, si imbracamintea este diferentiata.  Facility Distrib iti poate pune la dispozitie echipamente pentru industria alimentara, echipamente care se impart in 3 mari categorii:

Imbracaminte de protectie. Facility Distrib iti pune la dispozitie o gama larga de imbracaminte de protectie pentru tot personalul companei tale. Aceste articole au rolul de a proteja atat angajatii, dar si produsele alimentare cu care vin in contact. In plus, ele respecta toate normele de igiena si de protectie care au fost impuse de catre Uniunea Europeana. In general, imbracamintea are culoare alba si este compusa dintr-un echipament complet, realizat din doc sau tercot, halat confectionat din acelasi material, bonete, sepci sau fileuri pentru cap si haine si sorturi de unica folosinta.

Incaltaminte de protectie. Facility Distrib comercializeaza toate tipurile de incaltaminte de protectie pentru industria alimentara, de la incaltaminte pentru spatiile frigorifice si pana la incaltaminte pentru zone cu umiditate foarte crescuta sau temperaturi ridicate. De ce este important acest gen de incaltaminte? Pentru a proteja angajatii de substantele cu care intra in contact, substante ce sunt diferite in functie de domeniul de activitate. Pentru domeniul alimentar vorbim, in general, de cizme realizate din PVC sau material cauciucat, ghete captusite sau pantofi cu tapa ortopedica.

Manusi de protectie. In industria alimentara tot personalul trebuie sa utilizeze manusi de protectie. Acestea au rolul de a mentine igiena corespunzatoare, dar si de a proteja mainile angajatiilor de diverse substante sau chiar de taieturi. Pentru cei care lucreaza la rece, manusile sunt imblanite, iar hainele sunt vatuite, deoarece trebuie sa le tina de cald. Pentru macelarii sunt indicate manusile din zale pentru a-i proteja pe macelari de taieturi.

Cu Facility Distrib ai parte de produse de calitate, care-ti vor proteja atat angajatii, cat si produsele pe care le comercializezi.

Date de contact

Denumire firma: Facility Distrib

Adresa firma: Str. Gh. Donici, Nr. 1, Loc. Bacau, Jud. Bacau

Telefon firma: 0371-159.978

E-mail: office@facilitydistrib.ro

Adresa web: http://www.facilitydistrib.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/top-3-echipamente-de-calitate-de-la-facility-distrib