Toskana Garten – Un nou concept de creatie pentru gradina ta

Alba Iulia - 16 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Natura ne da cel mai bun exemplu de cum ar trebui sa arate un decor al gradinii. Minunatele privelisti cu iazuri, cascade, mici baraje naturale, lacuri, formatiuni de piatra si flori ii inspira in fiecare zi pe cei care proiecteaza astfel de amenajari. Toskana Garten este un concept unic de amenajare a gradinii sau altor spatii verzi, inspirat din perfectiunea naturii

Toskana Garten realizeaza gradini care se afla in perfecta armonie cu toate elementele arhitecturale ale imobilului, dar si cu stilul de viata al proprietarului. Decorarea gradinii tine cont de activitatile din timpul liber si de aspectele care confera liniste, relaxare si sanatate psihicului si fizicului. Conceptul a fost dezvoltat de compania Bell’ Flover, ai carei specialisti au o experienta bogata in analize de spatiu si proiectare de amenajari de gradini, parcuri si spatii rezidentiale.

Proiecte deosebite ce fac parte din portofoliul societatii sunt cele de amenajari de iazuri de gradina si de lacuri artificiale. Aplecarea spre acest tip de lucrari isi gaseste sensul in importanta apei pentru oameni. Fara ea practic nu am putea trai, iar de aceea ideea de decor natural este strans legata de prezenta apei. Lacurile si iazurile nu pot fi insa amenajate oricum, ci doar in urma unui studiu al terenului si al posibilitatilor de interventie asupra lui.

Specialistii ce implementeaza acest concept pornesc in procesul de realizare a proiectului de amenajari iazuri de gradina de la cerintele clientului. In functie de acestea, in timpul vizitei realizate la locatie este inspectata suprafata in discutie in amanunt. Sunt analizate posibilitatile de executie a lucrarilor, in functie de stabilitatea terenului, inclinarea lui si alte aspecte. Sunt propuse modurile de amenajare prin reprezentari grafice sau chiar in format 3D pe calculator, estimate costurile, iar dupa ce acestea sunt acceptate de client se pornesc lucrarile.

Compania va ofera posibilitatea de a va bucura de propriul lac sau iaz/ cascada in gradina, la costuri avantajoase. Amenajarea creata va aduce armonie intre toate elementele gradinii, marginile lacului putand fi decorate cu piatra naturala si realizat un mic pavaj in jurul lui. Acesta poate fi strabatut si de un mic pod din lemn sau decorat cu specii de plante care-i scoate in evidenta frumusetea. Posibilitatile de executie sunt numeroase, acestea depinzand de marimea suprafetei si celelalte elemente decorative utilizate.

Bell’ Flover este o societate romaneasca infiintata in tara in urma acumularii unei vaste experiente in domeniul gradinaritului si al aranjamentelor florale in Germania. Pornind cu anul 2002, compania si-a castigat un numar mare de clienti in special prin proiectele de amenajari de gradini si spatii verzi si a creat conceptul Toskana Garten, pe care il foloseste la fiecare lucrare. Astazi este cunoscuta drept una dintre cele mai reprezentative companii pe aceasta piata de profil, din Alba si judetele din jur.

Pe langa proiectele de amenajari iazuri de gradina, societatea clujeana executa si pavaje din dale pentru alei, sisteme de irigare pentru gradina, pietris decorativ, ocupandu-se si cu distributia de plante si arbusti, gazon si alte accesorii pentru decorarea spatiilor verzi, prin magazinul de desfacere.

Alege un nou concept de creatie pentru gradina ta, ce imbina armonios toate elementele de decor cu iazuri, pietris, mobilier din piatra, lacuri si alte frumuseti!

Contact:

Toskana Garten - DN1, nr. 6 (Paraul Iovului), Alba Iulia, Alba, Romania

Persoana de contact: Marginean Daniel Florin

telefon: 0722 870 248.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/toskana-garten-un-nou-concept-de-creatie-pentru-gradina-ta