Traduceri juridice – Antares Consult

BUCURESTI - 23 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Ai nevoie de o traducere juridica a unor documente importante? Antares Consult iti ofera o mana de ajutor. Antares Consult, infiintata in Bucuresti este o firma de traduceri , care are ca scop principal sprijinirea companiilor in expansiunea internationala.

Traduceri juridice – Antares Consult

          Echipa Antares Consult este formata din oameni cu o bogata experienta in domeniu care raspund cu promptitudine fiecarei solicitari a clientilor. Echipa se adapteaza cerintelor si nevoilor fiecarui client, gasind mereu solutii si respectand confidentialitatea clientilor. Pretul traducerilor se stabileste avand in considerare numarul de pagini, dificultatea traducerii si termenul de predare. In cazul documentelor cu grad ridicat de dificultate, preturile se pot majora.

          Traducerile legalizate sunt cele facute de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Dar, traducerile pot deveni autorizate daca au fost revizuite si verificate de un traducator autorizat, care stampileaza si semneaza documentul in urma corectarii si verificarii. Prin confirmare, traducatorul stabileste ca traducerea este corecta si ca astfel nu s-a modificat continutul textului initial sau schimbat sensul anumitor cuvinte sau fraze. Traducatorii sunt autorizati pe baza unei autorizatii de traducere prin care le-a fost recunoscuta competenta de a efectua traduceri si interpretari in limba respectiva. Traducatorii autorizati pot fi absolventi ai facultatilor de limbi straine, care obtin in momentul absolvirii o autorizatie de traducator. Sau pot fi cei care au lucrat sau lucreaza in domenii de specialitate si care au obtinut autorizatia de traducator in urma unui examen. Cum ar fi de exemplu, ingineri care cunosc o limba straina, inclusiv terminologia specifica unui anumit domeniu si care au promovat un examen de verificare a cunostintelor lingvistice. Traducatorii cu specialitate juridica pot traduce procuri, declaratii, decrete si acte normative, acte de identitate, de absolvire si documentatie pentru instanta.

          Compania Antares Consult realizeaza traduceri juridice , tehnice si legalizate. Traducerile juridice au nevoie de un limbaj de specialitate, care sa fie efectuat de un personal calificat. Compania detine traducatori cu experienta in domeniul juridic pentru ca traducerea sa asigure transpunerea exacta a sensului juridic din textul initial in cel dorit. Antares Consult realizeaza traduceri de contracte de orice tip, plangeri, reclamatii, actiuni in instanta, sentinte si alte acte procedurale, in orice limba de circulatie internationala. Compania realizeaza traduceri juridice din engleza, spaniola, italiana, franceza, germana, dar si alte limbi. O traducere adecvata este importanta pentru intelegerea corecta a textului. Limbajul si conceptele juridice pot varia de la un stat la altul, de aceea pentru traducerile juridice din/in limba romana este nevoie de traducatori autorizati. Serviciile oferite de compania Antares Consult sunt de cea mai buna calitate, eficiente, iar predarea documentelor se efectueaza intotdeauna cu rapiditate si promptitudine. Traducerile sunt livrate la timp, sunt corect executate si colaboratorii care au solicitat serviciile companiei au ramas multumiti.

          Traducerile calitative rezulta din pregatirea excelenta a traducatorilor, acuratetea si atentia sporita acordata fiecarei traduceri juridice efectuate. Orice eroare de traducere poate crea probleme din punct de vedere juridic sau intarzieri in procesul de solutionare a problemelor. Nu face compromisuri privind traducerile, ci apeleaza la profesionistii Antares Consult pentru a obtine traduceri calitative si eficiente si poti sa fi sigur de acuratetea acestora.

Antares Consult

Adresa

Calea Dorobanti nr. 49, et. 1, ap. 4, sector 1, Bucuresti

Date de contact

0729.077.004
georgiana.rotaru@antaresconsult.ro