Proving the Value of HR - Return On Investment Methodology

Locul desfasurarii: Hotel Novotel

Organizator: 4HR, ROI Institute

Afla cat valoreaza investitiile tale cu Dr. Patti Phillips!

Pe 19 octombrie la Hotel Novotel o vei putea intalni pe Patti Phillips la Conferinta „Proving the Value of HR: Return On Investment Methodology”.

Fondatoare a ROI Methodology, Patti ajuta organizatiile din tari precum Statele Unite ale Americii, Canada, Franţa, Germania, Italia, Turcia, Japonia, Noua Zeelanda, Australia, Singapore, Africa de Sud să implementeze metodologia ROI.

“Colaboram cu partenerii nostri de la 4HR pentru a extinde aceasta metodologie si in Romania. Venim pentru prima data in Romania si speram sa reusim sa dezvoltam si aici practica ROI, raspunzand astfel nevoilor organizatiilor din Romania.” declara Patti.

„ROI Methodology este cea mai buna cale de a-i ajuta pe oameni sa obtina informatii cu ajutorul masurarii si evaluarii, informatii pe care le pot folosi pentru a face schimbari importante in programele implementate si chiar in propria organizatie. Pentru unii oameni acest lucru reprezinta o cu totul alta modalitate de a gandi.
Prin conferintele, workshopurile, cartile sau orele de consultanta pe care le oferim incercam sa transmitem faptul ca orice activitate desfasurata de o organizatie reprezinta reflexia a ceea ce cheltuie sau consuma; rezultatele sunt cele care fac diferenta.”

Despre Dr. Patti P. Phillips

Dr. Patti Phillips este Presedintele Institutului ROI Inc., sursa competentelor, implementarii sprijinului, networking-ului si cercetarilor ROI. Patti Phillips ajuta organizatiile din tari precum Africa de Sud, Singapore, Japonia, Noua Zeelanda, Australia, Italia, Turcia, Franta, Germania, Canada si Statele Unite ale Americii sa implementeze metodologia ROI.

Interesul in masurare si evaluare a lui Patti a inceput inca din perioada in care succesul unei initiative se masura prin scopul si rezultatul acesteia. Interesul in aceste domenii a continuat in anii universitari si pe parcursul a 13 ani de experienta corporatista.

Din 1997, Patti si-a asumat Metodologia ROI prin cercetare si practica continua. In acest sens, Patti a implementat ROI in organizatii din sectorul public si privat din toata lumea.

Realizarile academice ale lui Patti includ un doctorat in Dezvoltare internationala si un Master in managementul public si privat. Ea este certificata in evaluarea ROI si a primit titlul de Certified Performance Technologist.

Taxa de participare: 350 Euro/participant + TVA.
Pentru 2 sau mai mulţi participanţi din cadrul aceleiaşi organizaţii se acorda o reducere de 10%.
Pentru membrii HR Club se acordă o reducere de 10%.
Cele doua reduceru nu se cumuleaza.

BONUS:
Primii 50 de participanti vor primi abonamente pe 3 luni la Cotidianul, Saptamanalul Business Standard si Revista Money Express.

Organizator: 4HR, ROI Institute
Parteneri: HR-Club, Business-Edu
Eveniment recomandat de: Cotidianul
Partener TV Exclusiv: The Money Channel