Conferința “Cele 7 cauze ale Suferinței”

Locul desfasurarii: Casa de Cultură a Studenților “Preoteasa”

Organizator: AGEAC București

Conferința “Cele 7 cauze ale Suferinței”

După ce vom vorbi despre Kabala ca Știință a Creației, în conferința de marți, 19 martie 2013, vom continua cu o a doua temă – “Cele 7 cauze ale Suferinței”, miercuri, 20 martie.

Suferința, fie că ne place, fie că nu, face parte din viață, este un subiect de care cu toți ne lovim în fiecare zi a existenței noastre. Astfel, poate că este timpul să începem să înțelegem care sunt cauzele ei, căci oricât de mult am ignora-o ea nu dispare, ne urmărește cu fidelitate de la naștere pană la moarte.

Conferințele din 19 și 20 martie deschid o serie de cursuri săptămânale, care vor avea loc începând cu 27 martie, în fiecare zi de miercuri, ora 19:00, în Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, intrarea nr. 2, etaj 4, sala 340.

În cadrul acestor cursuri vom încerca să aprofundăm temele abordate în conferințele publice și multe altele care au ca scop cunoașterea adevăratei naturi umane și scopul existenței omului.

Vă așteptăm,

AGEAC București