Excursie in Italia - Monicroaziera Capri- Coasta Amalfitana

Locul desfasurarii: Italia, http://www.mirasingles.eu

Organizator: Agentia Mira

Excursie in Italia - Monicroaziera Capri- Coasta Amalfitana

Excursie in Italia cazare la Roma –inclusa Minicroaziera Capri – Coasta Amalfitana –  simti primele raze de soare pe tarmuri mediterane, vei colinda pe strazile Romei contempland minunatele locuri istorice: Vatican, Fontana di Trevi, Colosseum, Piazza di Spagna, etc si  sa nu uitam; o zi la bordul unei vapor unde vei strabate marea, intalnind insula Capri si toata Coasta Amalfitana...Ce sa va spun? ...Sa incepem sa ne bronzam cu soare mediteran.. Programul pe www.mirasingles.eu 0264458094/ 0757643978

Despre AGENTIA MATRIMONIALA MIRA

Petrece Revelionul in Cluj-Napoca. Nu incepe noul an in singuratate ! Revelionul 2016 organizat de Grupul Mira Singles si Agentia Mira impreuna cu alti Singles ! Acum ai ocazia sa iti schimbi destinul intrand in Noul An poate alaturi de persoana mult asteptata. De ce sa iti petreci revelionul singur, cand poti avea parte de fericire si iubire in seara de noul an. 0264458094 / 0757643948. Nu SMS.

Confirmare pana la data: 31 mai 2014

Participare: Taxa de participare