Global Village

Organizator: AIESEC Galati

Global Village

Pe data de 27 mai 2012 AIESEC Galaţi organizează târgul de ţări numit Global Village. Acest eveniment va avea loc între orele  15:00 - 21:00, pe platoul de la Potcoava de Aur din Galaţi.

În cadrul acestui eveniment studenţii internaţionali, veniţi în oraş prin intermediul programului de practică oferit de organizaţie, îşi vor prezenta ţara de originie, dansurile specifice dar şi mâncărurile tradiţionale. Gălăţenii vor avea şansa să cunoască îndeaproape tradiţiile şi cultura altor ţări chiar din propriul oraş.

AIESEC Galaţi îşi doreşte ca prin acest eveniment să ofere puţină diversitate dar şi sanşa localnicilor de a experimenta cât mai multe culturi şi tradiţii într-o singură zi.

De asemenea AIESEC Galaţi îsi propune ca prin acest târg de ţări să-şi mărească vizibilitatea în rândul studenţilor şi să le ofere acestora o nouă viziune asupra programului de practică internaţională oferit de organizaţie.

Despre A.I.E.S.E.C. GALATI

AIESEC este o organizaţie internaţională, independentă, non-profit şi neafiliată politic, condusă de studenţi şi proaspăt absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ superior. Membrii săi sunt interesaţi de probleme globale, leadership şi management.

Confirmare pana la data: 27 mai 2012

Participare: Intrare libera