Sarbatorim Ziua Copilului la Piata Pipera!

Locul desfasurarii: Piata Pipera

Organizator: Anteea Consulting

Pe 1 si 2 iunie, Piata Pipera, singura piata privata agroalimentara si gourmet din Bucuresti, se transforma in Taramul Copiilor si gazduieste spectacole, jocuri si concursuri, special pentru cei mici.

Piata Pipera, unica piata privata agroalimentara si gourmet din Bucuresti, situata pe Soseaua Bucuresti-Nord nr.14, anunta evenimentul cultural si educativ, special destinat celor mici, “Sarbatoare de Ziua Copilului in Piaţa Pipera” ce se va desfasura in weekend-ul 1-2 iunie, intre orele 11:00 – 18:00. Distractia incepe de sambata, 1 iunie. Odata ce a batut ora 11 dimineaţa, toţi cei mici vor putea patrunde in Taramul Copiilor. In acest loc magic, acestia vor fi intampinati de catre Minnie si Printesa Bell si se vor putea bucura de un spectacol special de teatru de papusi. Apoi, actorii de la Casa cu Clovni ii vor provoca pe cei mici la concursuri cu premii iar iluzionistul-sef al Taramului, Leon Magdan, le va arata si explica copiilor trucurile magice. Petrecerea continua si duminica, 2 iunie. Cei mici se vor bucura de modelaj de baloane si face-painting. De asemenea, iluzionistul Leon Magdan va exersa impreuna cu toţi copiii trucuri magice iar actorii de la Casa cu Clovni vor implica copii in jocuri interactive. In ambele zile, copiii ajutati de parinti isi vor exersa talentul la concursul de Karaoke in aer liber. Sambata, 1 iunie, si duminica, 2 iunie, parinţii se vor putea delecta cu delicioase salate si fresh-uri pregatite La Conasu, peste si savuroase fructe de mare a la Don Mariano, bunataţi spaniole preparate de restaurantul La Rambla si gratar in stil american realizat de Grill World; vinuri romanesti si internaţionale de la Wine Bar precum si specialitaţi din carne si branzeturi de la Zimbria. Tot cu aceasta ocazie vizitatorii Pieţei Pipera vor putea cumpara produse tradiţionale romanesti din Targul Tradiţional, organizat in piaţa in fiecare week-end: incluzand de la paine facuta in cuptor cu lemne – la faţa locului, la produse apicole, produse din carne, branza, dulciuri de casa, conserve si multe altele. Evenimentul realizat de Piata Pipera este organizat in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu Pentru Dezvoltarea Romaniei. Informaţii suplimentare pe www.piatapipera.ro

Confirmare pana la data: 30 mai 2013

Participare: Intrare libera