Targ Art'Abilitate

Bucuresti 15.11.2010

Asociatia Alternativa 2003

organizeaza cea de-a treia editie a Targului de Art’Abilitate

Va asteptam in perioada 2-3 decembrie 2010, orele 10.00-16.00, la  Palatul Parlamentului sala Constantin Brancusi, la cea de-a treia editie a Targului de Art’Abilitate.

Evenimentul gazduieste pariciparea a sapte organizatii non-guvernamentale care lupta pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati, precum si artisti plastici consacrati care s-au alaturat acestei cauze, arta neavand handicap.

Vizitatorii au posibilitatea sa admire si sa achizitioneze produse unicat ce pot deveni minunate cadouri cu ocazia evenimentelor deosebite si a sfintelor sarbatori ce se apropie.

Intrarea este libera, iar cei ce ne vor trece pragul vor participa la o tombola si vor avea parte de multe surprize. Va asteptam cu drag!

Pentru detalii:

Mihaela Neagu                                                                                                                                                    coodonator centrul AlternativA

Tel./Fax: 021 – 668 20 27; Mobil 0735 533 605

email: alternativa2003romania@yahoo.com

www.alternativa2003.ro

Despre ASOCIATIA ALTERNATIVA 2003

Asociatia "Alternativa 2003" a fost infiintata la initiativa unor persoane puternic motivate: parinti avand copii cu handicap mental si asociat sever, carora li s-au alaturat profesionisti implicati in activitati de educare, recuperare si integrare. Asociatia isi propune sa devina o structura de sprijin reala pentru tinerii care sufera de handicap mental si asociat mediu/sever, prin oferirea de servicii de integrare sociala si profesionala, contribuind astfel la prevenirea abandonului scolar si familial al acestora.

Confirmare pana la data: 15 noiembrie 2010

Participare: Intrare libera