Lansare de carte – "Ganduri pentru tine" de Loredana Cristina Dascalu www.loredanadascalu.ro

Locul desfasurarii: Clubul Taranului

Organizator: Victor Razvan Olaru

Lansare de carte –

Lansare de carte si sesiune de autografe – "Ganduri pentru tine" de Loredana Cristina Dascalu

Autoarea Loredana Cristina Dascalu va invita la lansarea cartii ei de debut "Ganduri pentru tine".

Evenimentul este insotit de o sesiune de autografe si va avea loc in data de 12 octombrie, ora 19:00, la Clubul Taranului din Bucuresti (soseaua Kiseleff nr. 3 - zona Piata Victoriei - intrare din str. Monetariei).

Cartea, lansata prin editura Netkraft, este implinirea unui vis: acela de a imbratisa traseul literar.

Romanul "Ganduri pentru tine" prezinta o drama romantica despre doua suflete descoperite intamplator pe un site de socializare, urmand sa traiasca o poveste de iubire, intr-o capitala cunoscuta sub numele de "Micul Paris". Actiunea se petrece in mare parte in Centrul Vechi al Bucurestiului, fiind locul primei intalniri dar totodata si spatiul in care dupa doua luni, trei saptamani si o zi inima ei este sfaramata de decizia pe care Bogdan o ia cu un mare regret in suflet. Astfel aceasta idila ii schimba Anei cursul vietii pentru totdeauna, suferind enorm, deoarece era o fata inca cu un aer infantil, sensibila, pura, dar mai ales o persoana care atunci cand iubea se implica cu sufletul, uneori aceasta implicare tinzand catre extrem, depasind orice limita.

Detaliile cu privire la obstacolele prin care a trecut Ana-Maria, clipele de fericire, descrierea momentelor unice din timpul relatiei cu Bogdan, gesturile iesite din comun aratate omului iubit, suferinta, lacrimile si cum a reusit sau nu, sa treaca peste toate acestea, aflati pe masura ce rasfoiti fila cu fila cartea "Ganduri pentru tine".

Oare care este starea de sanatate a Anei?

Puterea dragostei a invins?

Sunt cei doi impreuna dupa ce timp de un an au urmat carari diferite?

Sunt descrise momente in care fericirea este maximalizata, dar si momente de o tristete indescriptibila.

Este o poveste de viata in care cu siguranta va veti regasi cel putin intr-o fraza.

Lectura placuta!

NU UITA! Lansarea este insotita de un eveniment caritabil: http://loredanadascalu.ro/eveniment-caritabil-lansare.html

Din dragoste pentru copii, prin intermediul acestei lansari, doresc sa ajutam cele 300 de suflete abandonate, ce traiesc sub acoperisul Asociatiei ProVita, condusa de Parintele Nicolae Tanase, din Valea Plopului, Judetul Prahova.

Un alt proiect al Asociatiei ProVita este Valea Parului.

Te invit sa participi si tu la acest eveniment caritabil, aducand hainute, jucarii, carti, sau orice lucru, oricat de mic, ce poate ajuta si aduce un zambet copilasilor.

Evenimentul are loc, miercuri, 12 octombrie 2011, incepand cu ora 19.00, la Clubul Taranului, soseaua Kiseleff nr. 3, Bucuresti

www.loredanadascalu.ro

contact@loredanadascalu.ro

PR & Management – office@loredanadascalu.ro , +(4) 0723.54.45.92

Despre ASOCIATIA ARTA VRL

Concurs de fotografie şi scurt-metraje:
LICEUL MEU PRIN OBIECTIV – ediţia I

Tema este simplă: viaţa de licean, liceul meu.
Materialele pot conţine orice inspiră: viaţa alături de colegi, persoane, familie, locuri sau evenimente.

Adresa web pentru detalii şi înscriere:
www.arta-vrl.org/liceu
termen limită de înscriere: 9 mai 2010

Sponsori: Panasonic, FotoHobbyShop, Crumpler, NetKraft, F64, Dynaphos, ArtSeven, SmartBranding, EvoMediaSoft, Pensiunea Clasic Buşteni
Parteneri media: Flacăra, Trilulilu.ro, 24FUN, PORT.ro, efoto

Confirmare pana la data: 12 octombrie 2011