FASHION FRIDAYS la River Deck - editia a doua

FASHION FRIDAYS la River Deck - editia a doua

FASHION FRIDAYS la RIVER DECK

29 IULIE

FASHION FRIDAYS revie in Timisoara pentru cea de-a doua editie din vara aceasta.

In seara de 29 iulie, incepand cu ora 23:00,  terasa River Deck va fi gazda unei noi editii noi de moda pur romaneasca, in care designeri  cunoscuti publicului isi vor expune colectiile din sezonul de vara 2011.

Fashion Fridays -  un concept inedit, care isi propune sa aduca moda, mai aproape de privitor. Un eveniment care aduce impreuna designerii din Bucuresti si Timisoara.

Cea de-a doua editie aduce pe podium colectiile create de Andra Clitan, Alna Teglass si Sofia Afrenie. Accesoriile vestimentatiilor sunt semnate de Essenza. In cadrul evenimentului vor fi vernisate doua expozitii de fotografie, apartind Oanei Mihoc si lui Radu Carnaru.

ANDRA CLITAN este unul dintre cei mai apreciati tineri designer din Romania. Este absolventa a Universitatii de design din Cluj Napoca, urmand mai apoi cursuri de specializare in Strasbourg si Londra. Colectia de primavara/vara merge pe aceeasi linie deja bine cunoscuta, si anume influenta traditionala. In acest caz, influenta traditional se regaseste in cadrul motivelor decorative utilizate, imprimate digital pe matase sau voal de matase naturala. Designerul a ales sa mearga pe o linie casual, atat in constructia obiectelor vestimentare cat si in cazul gamei cromatice, accente fiind culorile puternice folosite in doze reduse.

ALINA TEGLASS revine pe podiumurile modei dupa o lunga pauza, si reuseste sa surprinda in cel mai placut mod. "Garden Party" este o colectie de rochii de seara, create pentru ocazii speciale outdoor, rochii care se adreseaza unui singur tip de femeie: senzuala, carismatica si increzatoare in puterea sa de seductie.

SOFIA AFRENIE face parte din noul val de designeri, care abordeaza o viziune noua si relaxata. Inca studenta a Universitatii de Design din Timisoara, Sofia aduce in fata publicului prima colectie: „African Tribute” – tinute pline de culoare, cu diverse imprimeuri ce vin in armonie  cu accesorii elaborate confectionate din materiale reciclate si pictate. Colectia este o apreciere fata de bogata cultura a insoritului continent si imbina elemente traditionale si moderne

Stylingul modelelor va fi asigurat de Nick (hair stylist) si Diana Florea (make up artist).

Fashion Fridays te provoaca sa porti vara cu stil!

29 iulie, ora 23

Terasa River Deck (Bulevardul Vasile Parvan, nr 5)

RSVP: 0729-654-321

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Pentru detalii asupra modului in care puteti contribui ca Andreea sa-si revina, puteti suna la DOBRIN Alexandra la numarul de mobil 0727360207.

LEI: BCR BRASOV- CODIBAN-RO17RNCB0053093895670001
VALUTA EURO: IBAN-RO41RNCB0056093895670001