Forumul de Agricultura Ecologica Romania 2009

Locul desfasurarii: Romexpo - Expo Bucuresti

Organizator: Asociatia Bio România Ministerul I.M.M.-urilor, Comerţului şi Mediului de Afaceri, International Trade Centre din Elve

Forumul de Agricultura Ecologica Romania 2009

Companii si experţi din sectorul de agricultura si producţia ecologică din România şi din tari sud -est europene se întâlnesc pe 22. şi 23. Octombrie, la Bucuresti, la "Froumul de Agricultura Ecologica ". Această conferinţă internaţională este un eveniment de inalt nivel si un loc de intalniri de afaceri pentru fermieri din agricultura ecologica, procesatorii şi comercianţi din România şi din străinătate. Scopul acestei reuniunii de două zile este acela de a arăta cum se poate intra in piaţa ecologică şi modul în care sa dezvoltati o afacere de succes. Vor fi prezentate noi strategii de marketing in domeniul ecologic dezvoltate atat pentru pieţele locale şi pentru export, precum şi informaţii actualizate cu privire la certificare, sprijin guvernamental şi perspectivele de dezvoltare a consumului european de alimente ecologice. Conferentiari din Austria, Germania, Olanda, Polonia şi, bineînţeles, România vor oferi informatii provenite din experienta activa indelungata in domeniul agriculturii ecologice. În plus, acest eveniment va fi un prilej pentru companii româneşti şi internaţionale active din toată Europa pentru a obţine o imagine de ansamblu clara despre piaţa românească de produse ecologice şi pentru a intalni organizatii si autoritati ce isi desfasoara activitatea in aceasta piaţa. "România este pe drumul cel bun in ceea ce priveste dezvoltarea pietei interne de produse ecologice şi are, de asemenea, posibilitatea de a exporta produse ecologice de inalta calitate. Forumul de Agricultura Ecologica România este un bun prilej de a analiza şi o şansa de a găsi parteneri pentru dezvoltarea unor afaceri interesante ", spune Bernhard Jansen, preşedinte al EkoConnect - Centrul International pentru Agricultura Ecologica din Europa Centrală şi de Est situat în Germania şi co-organizator al evenimentului.
În paralel cu conferinta societăţile organice vor prezenta produsele şi serviciile lor, intr-un spatiu de expoziţie. Dupa conferinta este organizata o excursie la societăţi ecologice din zona de Bucurestiului.
Evenimentul este organizat de 4 parteneri: Asociatia Bio România Ministerul I.M.M.-urilor, Comerţului şi Mediului de Afaceri, International Trade Centre din Elvetia (ITC) şi EkoConnect, care este, de asemenea, organizatorul bine cunoscut al anual Organic Marketing Forum din Varşovia.
Forumul de Agricultura Ecologica Romania “ www.organicforum.ro, are loc pe data de 22 şi 23 octombrie 2009, la "Romexpo". Expo Bucuresti Toate prezentarile vor fi traduse simultan în limbile engleză şi limba română. Inregistrarea este acum deschis şi până la 15 octombrie. Prezenta fără înregistrare este posibil. Programul, procedura de înregistrare şi mai multe informaţii este de a gasi la www.organicforum.ro şi www.bio-romania.org

E-mail: office@bio-romania.org / office@organicforum.ro
Phone: +40 (0) 374 006 994 / + 40 (0)752 077 771
www.bio-romania.org