EzotericFest 13-16 Nov 2014 ALTERNATIVE SI TERAPII SPIRITUALE Casa Tineretului Timisoara

Locul desfasurarii: Casa Tineretului Timisoara str. Aries nr. 19

Organizator: As Geea Life si Expotimisoar

În perioada 13-16 Noiembrie 2014 va avea loc cea de a XIII-a ediţie EZOTERICFEST la Casa Tineretului din Timisoara (str. Arieş nr. 19 – ORAR: 10.00 – 21.00) =========================== EzotericFest include expoziţia cu vânzare (aproximativ 60 de standuri) şi 2 săli de conferinţe în care se vor desfăşura în paralel prelegeri cu tematici specifice festivalului: medicină alternativă, soluţii pentru o viaţă mai sănătoasă la nivel de alimentaţie, medicamentaţie, comportament, accesorii vestimentare, cosmetică, alternative spirituale şi naturiste de prevenire sau testare a stării de sănătate. =========================== La nivel de standuri expoziţionale se pot găsi cărţi, cristale , accesorii terapeutice, bijuterii, îmbrăcăminte, artizanat, obiecte feng shui, produse pentru dezintoxicarea şi deparazitarea organismului, tot felul de produse naturale pentru prevenirea şi vindecarea diverselor afecţiuni sau pentru întreţinerea stării de sănătate, apicole, uleiuri, creme, sucuri, ceaiuri, alimentaţie vegetariană, posibilitatea de consiliere sau consultanţă prin astrologie, tarot, bioenergie, testare cu biorezonanţă, terapii cu lumină, reiki, masaj...etc. =========================== Vă invităm să vă alăturaţi evenimentului, alternativelor spirituale şi unui mod de viaţă mai sănătos promovat de noi în cadrul Ezotericfest prin prezenţa la acest targ, ca expozant, conferenţiar sau simplu vizitator. O simplă definiţie a sănătăţii ar fi: „Minte liniştită, Suflet împăcat şi un Corp plin de energie şi lumină în armonie”. =========================== Se poate studia pe pagina oficială conferenţiarii înscrişi până în prezent: http://www.ezotericfest.ro/002_67_conferentiari_13-16_nov_2014.htm Lista expozanţilor – standurile cu vânzare sau consultanţă: http://www.ezotericfest.ro/002_66_expozanti_13-16_nov_2014.htm Programul conferinţelor pe zile, ore pentru cele 2 săli: http://www.ezotericfest.ro/002_65_program_13-16_nov_2014.htm Partenerii media şi Afişul evenimentului: http://www.ezotericfest.ro/006_14_parteneri_ezotericfest_nov_2014.htm http://www.ezotericfest.ro/002_68_afis_13-16_nov_2014.htm Pentru orice alte informaţii sau nelămuriri, aşteptăm să ne contactaţi: =========================== Marcel Doroş 0722 371 196 / geealife @yahoo.com http://www.ezotericfest.ro

Confirmare pana la data: 13 noiembrie 2014

Participare: Taxa de participare