Aseriada, un eveniment marca ASER

Locul desfasurarii: Palatul Parlamentului

Organizator: ASER

“Unii se asteptau ca schimbarea sa vina de la ceilalti, altii nu asteptau nimic .Noi am facut primul pas: o organizatie a noastra, a studentilor”(1998)...

12 ani nu inseamna mult. Inseamna foarte mult atunci cand incerci sa schimbi ceva. Pe 24 martie ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania) organizeaza Aseriada, un eveniment ce isi propune sa dezvaluiasca intr-o maniera inedita cei 12 ani de activitate ai asociatiei. Evenimentul se va desfasura la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 18:00, iar printre participanti se vor numara alumni, parteneri si colaboratori.
ASER a luat nastere la 24 martie 1998, ca incununare a eforturilor unui grup de tineri de la Facultatea de Relatii Internationale care au dorit sa dea posibilitatea studentilor sa isi exprime punctul de vedere, pentru a duce la indeplinire propunerile lor. “Unii se asteptau ca schimbarea sa vina de la ceilalti, altii nu asteptau nimic. Noi am facut primul pas…o organizatie a noastra, a studentilor!”(1998). ASER continua cu entuziasm traditia, imbinand mostenirea lasata de fondatorii asociatiei cu ideile inovatoare ale membrilor noi. Mai multe detalii despre ASER se gasesc pe www.aser.ro.

De ce Aseriada?
„Aseriada” inseamna prima carte scrisa de catre fondatorii ASER, cartea prin care s-au pus bazele asociatiei si in care s-au creionat primele idei . Povestea continua si in prezent, Aseriada devenind istoria asociatiei vazuta prin ochii membrilor ei.
Vom sarbatori 12 ani de traditie presarati cu proiecte reusite, experiente deosebite si momente frumoase. Suprizele nu vor lipsi, iar spiritul ASERist isi va face simtita prezenta cu siguranta.

Edith Alibec - Marketing&PR Manager
Tel: 0721137606

Despre ASOCIATIA STUDENTILOR ECONOMISTI DIN ROMANIA (ASER)

ASER doreste sa aduca o raza de schimbare in societate, sa dea posibilitatea studentilor de a se exprima, de a se dezvolta, de a se informa mai mult, iar membrii asociatiei sunt un exemplu de incredere in vointa, in initiativa, in dorinta sincera de a schimba ceva.

Participare: Intrare libera