Asociatia Young Goldfish face cadouri de ziua ei la Scoala pentru Deficienti de Vedere

Locul desfasurarii: Scoala pentru Deficienti de Vedere,

Organizator: Asociatia Young Goldfish

Pe  19 ianuarie 2012, Asociatia Young Goldfish implineste 3 ani de la infiintarea sa. De cand s-a nascut, a desfasurat proiecte pentru consilierea, formarea si integrarea profesionala a tinerilor, inclusiv tineri cu oportunitati reduse.

Cu aceasta ocazie, de ziua ei, asociaia a oferit dulciuri si jucarii copiilor de la Soala pentru Deficienti de vedere din Bucuresti, la gradinita si la clasa intai. Cei mici ne-au rasplatit cu poezii, cantece - voce si orga si ne-au minunat cu talentul lor Voluntarii asociatiei Young Goldfish  au avut ocazia sa viziteze laboratoarele scolii, biblioteca si centrul de informare si documentare cu carti tiparite pe hartie, in Braille si audio, centrul de kinetoterapie si recuperare, sala de sport, sala de stimulare senzorio-motorie, sala de muzica.

Multumim voluntarilor Young Goldfish - tinerii cu initiativa  (Alex, Ileana, Sorina, Andreea, Sidonia, Bogdan, Miruna) si profesorilor de la Scoala pentru Deficienti de Vedere pentru ca ne-au ajutat sa aducem zambete copiilor.

Va invitam sa le urmati exemplul; nu e nevoie sa fie o ocazie speciala ca sa faci o fapta buna.

Despre ASOCIATIA YOUNG GOLDFISH

Asociatie non profit