"Bucharest Photo Treasure Hunt - Seek Your Culture!"

Locul desfasurarii: Liceul "Miguel de Cervantes"

Organizator: Asociatia Young Initiative

Asociaţia Young Initiative organizeaza concursul "Bucharest Photo Treasure Hunt – Seek Your Culture!", sambata, 13 noiembrie 2010, incepand cu orele 11:00, in incinta Liceului "Miguel de Cervantes", situat ȋn Calea Plevnei nr. 38-40. Participantii vor avea ocazia sa redescopere obiectivele culturale si turistice ale orasului, printr-o metoda inedita si distractiva, care le va provoca inteligenta, creativitatea si spiritul de echipa.

Proiectul isi propune sa le ofere tinerilor bucuresteni sansa de a-si redescoperi orasul si, in acelasi timp, de a se distra alaturi de persoane noi, in incercarea de a gasi “comoara culturala a Bucurestiului”, pe baza indiciilor primite. De asemenea, la fiecare locatie echipele vor realiza fotografii cat mai creative, atat cu obiectivele culturale, cat si pentru unele “provocari”,  ce vor fi jurizate la sfarsitul concursului.

Inscrierile in concurs au avut loc pana pe 10 noiembrie 2010, urmand ca sambata, 13 noiembrie 2010, sa porneasca in cautarea comorii culturale a orasului 65 de echipe, adica aproximativ 200 de tineri.

Echipelor castigatoare le vor fi acordate premiile I, II si III, precum si premii speciale pentru cele mai bune fotografii din concurs. Premiile vor consta ȋn carti, bilete la spectacole de teatru si la o serie de muzee din Bucuresti.

Informatii complete despre proiect, metodologie, parteneri si sponsori se gasesc pe site-ul proiectului, www.seekyourculture.ro.

Invitam reprezentantii presei sa asiste la eveniment in intervalul orar 11:00-12:00 odata cu sosirea participantilor si inceputul concursului si ulterior in intervalul 17:30-18:30 pentru jurizare, premiere si jocurile de educatie non-formala ce vor fi organizate intre timp.

Despre ASOCIATIA YOUNG INITIATIVE

Asociatia Young Initiative (AYI) este o organizație nonprofit înființată în 2009 care sprijină dezvoltarea tinerilor și comunităților prin educație, acționând pe 3 direcții strategice: Social, Tineret, Dezvoltare ONG.

Confirmare pana la data: 13 November 2010

Participare: Intrare libera

Taguri: tinericulturatreasure hunt