Kristal Night Out @ Arenele Romane cu SOLOMUN, CLIMBERS, MIHAI POPOVICIU, MAHONY, NUSHA

Locul desfasurarii: Arenele Romane Bucuresti

Organizator: Kristal Club

Kristal Club , votat numarul 1 la Nights.ro Awards timp de 6 ani la rand,  aduce un alt Number 1 in muzica electronica : ‘king’ SOLOMUN pentru prima oara in decursul anului 2013 in Romania. Pe data de 28 iunie, Kristal iese la aer liber la ARENELE ROMANE din Bucuresti. DJ-ul si producatorul anului 2012 si liderul label-ului Diynamic Music, SOLOMUN va fi in pupitru in compania celor de la CLIMBERS [Culprit], MIHAI POPOVICIU [Highgrade], MAHONY [Cyclic] si NUSHA .

O petrecere nonconformista in cadrul careia ne reintalnim cu KING SOLOMUN, proaspat desemnat  rezident al Pacha Ibiza in 2013 cu al sau concept ‘SOLOMUN+1’ si  poate cel mai premiat artist al anului 2012: 'Cel mai bun producator al anului’- in cadrul Ibiza DJ Awards, 'Cel mai bun DJ din 2012' conform respectatei publicatii britanice Mixmag Magazine, ‘Cel mai bun DJ international’ in cadrul Cool Awards din Brazilia si autorul celui mai bun concept de petreceri din Ibiza, ‘Diynamic Neon Nights’ la Sankeys. EVENT FB: https://www.facebook.com/events/122951147910522

BILETE IN AVANS:  32 LEI - se pot achizitiona prin reteaua www.myticket.ro ; accesul cu aceste bilete in locatie se poate face la orice ora. BILETE LA INTRARE: 30 lei pana la ora 00:00 40 lei dupa ora 00:00 REZERVARI MESE zona VIP: 0722 795 184

► Pentru acreditari de presa va rugam contactati: alexandra@clubkristal.ro ► Pentru parteneriate media si sponsorizari: alexandra@clubkristal.ro

✆ TABLE RESERVATIONS: +40722 79 51 84

www.facebook.com/clubkristal www.clubkristal.ro

Despre GROUP KRISTAL

Grupul Kristal include urmatoarele locatii: Kristal Club, Berarie Gambrinus, Beraria Maxx, Club Maxx, Pizza Maxx, Yamas Live Club Mamaia, Zazza Beach Club Mamaia, Sunwaves Beach, Flyboard Beach.

Confirmare pana la data: 28 iunie 2013

Participare: Taxa de participare