Locul desfasurarii: Fratelli Expresso Bar

Organizator: Parametrica [digi fab school]

GensDuBien prezintă expoziţia workshopului  “How we can design something that we can’t imagine”

GensDuBien prezintă expoziţia workshopului

“How we can design something that we can’t imagine”

Miercuri, 17 aprilie, orele 20:00 @ Fratelli Expresso Bar, Str. Nicolae Golescu, nr. 5

Vă invităm miercuri, 17 aprilie, de la ora 20:00 la o seară cu imaginaţie, inovaţie şi tehnologie într-o atmosferă relaxantă la Fratelli Expresso Bar.

GensDuBien prezintă expoziţia workshopului “How we can design something that we can’t imagine”, iniţiativă a şcolii Parametrica [digi fab school].

Parametrica [digi fab school] şi participanţii workshopului vor prezenta cum funcţionează optimizarea în design printr-o expoziţie a proiectelor lor după o săptămână de lucru alături de Santiago Martin, Expert inginerie generativă şi design industrial.

Optimizare generativă, complexitate, parametri – pare destul de complicat pentru mulţi dintre noi, nu?

Haideţi să vedem întâi ce înseamnă OPTIMIZAREA GENERATIVÃ?

Să ne gândim la GPSul pe care mulţi dintre noi îl utilizăm în fiecare zi. El propune mai multe modalitaţi de a ajunge într-un loc. Fie că iei în considerare cel mai scurt drum ca distanţa sau ca timp, fie că vrei să ajungi la destinaţie trecând printr-un punct anume, GPSul încearcă să îţi propună soluţia optimă pentru tine.

Rezumând într-o definiţie mai pompoasă, optimizarea poate fi alegerea şi aplicarea unei soluţii optime din mai multe posibilitaţi, luând în considerare o serie de parametri iniţiali.

Hai să vedem ce înseamnă parametri…. Sau mai bine nu, căci puteţi afla miercuri seară direct de la  echipa Parametrica [digi fab school] şi de la studenţii lor.

Puteţi afla mai multe detalii despre proiectele lor experimentale, despre cum au lucrat în echipă şi cum văd aceştia aplicabilitatea optimizării generative în viitor, căci vorbim despre nişte experimente acum.

Parametrica [digi fab school] este o inţiativă educaţională privată care organizează cursuri şi workshopuri de design computaţional cu aplicaţii în diverse domenii precum arhitectură, urbanism , design interior, design de produs. Prin inovaţie şi experiment, alături de invitaţi cu experienţă internaţională, tutorii Parametrica îşi propun să formeze o comunitate de cunoscători şi utilizatori ai designului parametric.

Pentru mai multe informaţii urmariţi www.facebook.com/parametrica.ro sau trimiteţi mail la office@parametrica.ro.

Confirmare pana la data: 17 aprilie 2013

Participare: Intrare libera