BrandRO. Cele mai puternice 100 branduri romanesti

BUCURESTI - 15 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Live site

Studiul “BrandRO. Cele mai puternice 100 branduri romanesti” va fi lansat pe 18 septembrie in cadrul evenimentului BrandRo organizat de Revista Biz la Galeria Galateca.

Studiul BrandRo

Brandurile romanesti traiesc o perioada de vis in ultimii ani. Este momentul in care Made in Ro a ajuns sa fie un privilegiu. E adevarat ca mai e de lucru pana sa ajungem sa vorbim de super performanta romaneasca, dar momentul e prielnic lor. Acum credem ca ce-i romanesc vorbeste despre valoarea noastra. Caci tara in care ne-am nascut e parte din ADN-ul nostru, nu o putem schimba. Si atunci trebuie sa fie bine. Asta e important acum!

Adina Vlad, Managing Partner Unlock Market Research

Aflat la a sasea editie, studiul “BrandRO. Cele mai puternice 100 branduri romanesti” va fi lansat pe 18 septembrie in cadrul evenimentului BrandRo organizat de Revista Biz la Galeria Galateca.

Primul studiu de piata despre valoarea si impactul barndurilor romanesti a ajuns anul acesta la a sasea editie si este realizat de compania de cercetare Unlock Market Research si de Biz.

Evenimentul este dedicat oamenilor de branding si marketing, antreprenorilor si managerilor din companii care vor sa stie cum au evoluat marcile romanesti si care sunt parghiile pe care acestea le folosesc pentru a se reinventa si ramane relevante pentru actualele generatii de consumatori.

Cea de-a 6-a editie a evenimentului are loc pe 18 septembrie, la Galeria GALATECA Bucuresti,

Detalii despre studiu si eveniment puteti gasi pe site-ul www.revistabiz.ro/BrandRo2015 .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biz-age/brandro-cele-mai-puternice-100-branduri-romanesti