Pe 12 Noiembrie încep Zilele Biz 2018. Evenimentul se apropie de sold out!

BUCURESTI - 31 octombrie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Tehnologie, HoReCa, Internet

Live site

Profesioniștii mediului de business așteaptă de ceva timp Festivalul de business al României, Zilele Biz. Evenimentul se apropie de sold out, asta pentru pentru că edițiile anterioare au reprezentat adevărate experiențe pentru participanți. A 17-a ediție evidențiază performanța în business și reuneşte leaderii şi profesioniştii care au devenit game-changeri în domeniul lor.

Conferința se desfăşoară în perioada 12 - 16 Noiembrie în Bucureşti, la ARCUB.
Participanţii vor avea ocazia să interacţioneze zilnic şi să discute oportunităţi de business cu profesionişti din peste 200 de companii de top.

Zilele Biz 2018

Zilele Biz 2018

Echipa Biz a pregătit participanţilor cinci zile de conferinţe, prezentări şi dezbateri pe cele mai dinamice domenii din economia românească: Antreprenoriat, Inovaţie, Management, Media & Marketing şi CSR.

Ziua de Antreprenoriat, 12 Noiembrie

Ziua Antreprenoriatului îţi aduce în faţă oamenii de business cu experiență, dar și tineri care au curaj să construiască businessuri de la zero. Keynote speaker-ul Iulian Stanciu, eMAG, va vorbi despre provocările antreprenoriatului, dar și despre cum îți păstrezi echilibrul când afacerea ta devine un business regional de peste 1 miliard de euro.

Dezbaterea Păstrezi sau vinzi? Cum poți duce afacerea la un nou nivel? îi pune față în față pe:

    Felix Pătrășcanu, Fondator & Managing Partner, FAN CourierMirela Drăgoi, Cofondator, Pet Star HoldingMihai Rotaru, Cofondator, Clever TaxiRadu Savopol, Fondator, 5 To GoMariana Brădescu, Cofondator, Piatra OnlineIoan Cocan, Cofondator, Tremend.

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#luni

Ziua de Inovație, 13 Noiembrie

Ziua debutează cu un keynote speech susținut de Radu Tudor, MB Telecom, care aduce în prim-plan revoluționarul scanner pentru avioane, laureat la Salonul de Invenții de la Geneva și care începe să cucerească piețe din toată lumea.

Urmatoarele sesiuni îi aduc în fața publicului pe Nicolae Zamfir, coordonatorul proiectului de construcție a celui mai puternic laser din lume la Măgurele și Adina Florea, decan al Facultății de Automatică și Calculatoare, care a creat o adevărată școală românească în domeniul inteligenței artificiale, vor fi intervievați de celebrul antreprenor și inventator Cornel Amariei despre ce înseamnă să fii în prima linie a inovației globale.

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#marti

Ziua de Management, 14 Noiembrie

În ziua dedicată managementului, vom avea un workshop de creativitate pentru manageri „Cum să ai idei – rețeta pentru creativitate” și lansarea primei ediții a „CEO Report”, un anuar cu cei mai puternici 100 de CEO din România.

Printre invitații zilei de 14 noiembrie se numără:

    Andrei Roșu, sportiv de anduranță și speaker motivationalHoria Adrian, CEO, Holcim RomâniaAdrian Nanulescu, Mentor, AscendisCarmina Dragomir, CEO, Metropolitan LifeBogdan Badea, CEO, eJobsMariana Brădescu Constantinescu, Fondator, PIATRAONLINE

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#miercuri

Ziua de Media & Marketing, 15 Noiembrie Ziua dedicată industriei de marcomm incepe cu o discuție despre Business vs Creativitate, susținută de Mihai Botărel, Co-Founder, Creative Director, RXM Creative

Pe parcursul zilei, va avea loc dezbaterea provocatoare: ”Veteranii față în față cu noua generație”. Noua generație de publicitari întâlnește pe aceeași scenă veteranii industriei și împreună vor dezbate după regulile competițiilor de dezbateri formale ARDOR. Dezbaterea va fi moderată de Radu Atanasiu, profesor la Maastricht School of Management România.

Printre invitații zilei de 15 noiembrie se numără:

    Bogdan Naumovici, Managing Partner, 23 Communication IdeasCostin Bogdan, Group Creative Director, McCann Worldgroup RomâniaAlex Coteț, Regizor, Scenarist, Editor, Sector 7Călin Clej, Director de marketing, Huawei CBG RomâniaDr. Bogdan Iliescu, Medic specialist neurochirurg, Spitalul Clinic de Urgențe “Prof Dr N ObluRăzvan Ionescu, publisher, Recorder.ro

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#joi

Ziua de CSR, 16 Noiembrie

Thomas Kolster, MR. Goodvertising, va fi din nou pe scena Zilelor Biz. Speaker inspirational, autor, avocat al sustenabilității! Așa poate fi descris Thomas Kolster, cel care a creat mișcarea "Goodvertising". Cu peste 16 ani de experiență în publicitate și sustenabilitate, este o voce puternică pentru zeci de branduri globale. Huffington Post îl numește “Lider de inspirație”.

Vlad Voiculescu, un alt invitat de renume, va fi prezent alături de noi în cadrul zilei de CSR. Vom încerca să aflăm cum putem schimba România în bine.

Valeriu Nicolae, fost consilier pentru integrare socială și problemele rromilor în cabinetul Dacian Cioloș, este recunoscut pentru implicarea în programe naționale pentru drepturile copiilor, incluziune socială și politici privind sărăcia, va fi și el pe scena Festivalului de business.

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#vineri

Evenimentul se află la cea de-a 17-a ediție și va avea loc în perioada 12-16 Noiembrie, la ARCUB Gabroveni, București. Detalii despre speakerii prezenți la ediția de anul acesta și programul evenimentului găsiți pe www.zilelebiz.ro și pe Facebook event.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro

***

Despre Zilele Biz

De 17 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din România!

Conferința maraton de cinci zile prezintă cinci domenii de business Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing.

Audiența este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei.

Cu fiecare ediție, Zilele Biz se diferențiază de celelalte evenimente din piață prin invitați și conținut de calitate și invitați care înțeleg că o prezentare bună nu înseamnă un "profil de companie".