Curs autorizat Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324

Organizator: Brainevo

Curs autorizat Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324

Bucuresti : 15-17 august 2014 (Modul 1), 12-14 septembrie 2014 (Modul 2), 31 octombrie – 2 noiembrie 2014 (Modul 3), 14-16 noiembrie 2014 (Modul 4), 5-7 decembrie 2014 (Modul 5)

Acesta formare completa, de 150 ore, este pentru tine daca iti place sa lucrezi cu oamenii care isi cauta directia, vor sa isi rezolve diverse probleme sau isi doresc sa aduca mai multa performanta in diverse aspecte ale vietii proprii.

Vei invata cum sa iti organizezi activitatea, cum sa facilitezi sesiuni de consiliere, cum sa intelegi care sunt nevoile clientilor si cum anume ii poti insoti fara sa fii directiv, adica fara sa le dai sfaturi.

La finalul acestei formari vei putea sa facilitezi sesiuni de consiliere pentru dezvoltare personala, atat pentru clienti individuali, cat si pentru grupuri. Vei putea sa lucrezi cu clienti ale caror situatii problematice au o intensitate mica spre medie (situatiile problematice cu intensitate mare sunt de competenta psihiatrilor sau a psihoterapeutilor clinicieni specializati in trauma respectiva) si cu clienti care isi doresc performanta (activitate de coaching ).

Mai multe informatii si inscriere: http://www. brainevo .ro

Despre BRAINEVO CONSULTING

Brainevo este o companie romaneasca care ofera solutii complete de training pentru companii (Corporate Training, cursuri si workshop-uri personalizate in functie de nevoile clientului), precum si servicii de coaching si de consiliere pentru dezvoltare personala. De asemenea, pentru toate persoanele interesate de dezvoltarea lor personala si profesionala, Brainevo ofera o suita de cursuri, seminarii, workshop-uri, formari si evenimente, precum si sesiuni de coaching si de consiliere.

Confirmare pana la data: 24 iulie 2014

Participare: Numai pe baza de invitatie

Sponsori eveniment:
  • Brainevo Consiliere, Coaching & Training Brainevo Consiliere, Coaching & Training