Curs autorizat Formator (cod COR 242401)

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Brainevo, Training & Coaching

Curs autorizat Formator (cod COR 242401)

Acest curs este pentru tine daca:

  • ai studii superioare finalizate cu diploma de licenta
  • iti doresti o cariera in domeniul training-ului sau o certificare a carierei deja existente in domeniul formarii profesionale.

Cursul Formator este un curs acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, diploma fiind recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.

Durata cursului este de 60 ore (30 ore pregatire teoretica si 30 ore pregatire practica), pe durata a 6 zile, in perioada 17-19 mai 2013 (Modul 1) si 24-26 mai 2013 (Modul 2).

Mai multe informatii si inscriere: http://www.brainevo.ro/training/cursuri-evenimente/curs-autorizat-formator-cor-242401?lang=ro

Despre BRAINEVO CONSULTING

Brainevo este o companie romaneasca care ofera solutii complete de training pentru companii (Corporate Training, cursuri si workshop-uri personalizate in functie de nevoile clientului), precum si servicii de coaching si de consiliere pentru dezvoltare personala. De asemenea, pentru toate persoanele interesate de dezvoltarea lor personala si profesionala, Brainevo ofera o suita de cursuri, seminarii, workshop-uri, formari si evenimente, precum si sesiuni de coaching si de consiliere.

Confirmare pana la data: 17 mai 2013

Participare: Taxa de participare