2009: CEO Challenge – Change & Leadership

Locul desfasurarii: J W Marriott

Organizator: Business-Edu Evenimente

2009: CEO Challenge – Change & Leadership

In 21 Mai are loc la Bucuresti, Hotel Marriott editia a IIIa a conferintei de coaching. In contextul in care 2009 se dovedeste o provocare pentru mediul de business romanesc si international, tema conferintei isi propune sa identifice resurse pentru schimbarile ce urmeaza sa se produca in modul in care sunt private afacerile. Presa vorbeste despre regandirea modelului de business, de orientarea catre process, reorganizare iar unul dintre cele mai des cuvinte auzite este expertiza. Nu exista experti in aceasta criza pentru simplul motiv ca nu a mai trait nimeni un astfel de moment.
Solutiile vor fi individuale, iar succesul va depinde de abilitatile fiecaruri CEO si manager de a face fata schimbarii si de a-si asuma leadershipul.
Invitatii la conferinta – Sir john Whitmore, Alain Cardon, Mihai Popa Radu, John Bax, Peter Schutz si Luke Cunliffe impartasesc viziunea ca succesul poate fi atins de catre cei care stiu sa il pregateasca indiferent de circumstante. Numitorul comun este coachingul ce poate crea o noua viziune asupra modului in care este gandita o afacere.
Programul conferintei poate fi consultat aici: http://coaching.business-edu.ro
Sir John Whitmore este un ganditor stralucit in leadership si schimbare organizationala si lucreaza cu companii multinationale pentru crearea de culturi de coaching management si programe de leadership. A scris cinci carti despre sport, leadership si coaching, cea mai cunoscuta fiind “Coaching for Performance” cu peste 500 000 de copii vandute si tradusa in 17 limbi.
"Coaching is more than a skill or a technique for individual and team development. It is invaluable for task performance and delegation. Most importantly, it places people at the top of the agenda in action not just in word and is an essential management style of the high-performing company culture of the future."
Sir John Whitmore, Executive Chairman Performance Consultants International

Taxa de participare la conferinta este de 330 EURO + TVA

Detalii despre eveniment puteti obtine la office@business-edu.ro persoana de contact Clementina Anghelache.

Despre BUSINESS-EDU EVENIMENTE

Business-Edu: publisherul nr. 1 din industria de Learning&Development