Învață să comunici cu eficiență maximă, în orice situație de business

Locul desfasurarii: BPP Professional Education

Organizator: Business-Edu

Învață să comunici cu eficiență maximă, în orice situație de business

Business-Edu organizează, pe 12 octombrie, Atelierul de scriere eficientă în afaceri, conceput împreună cu Rodica Nicolae, redactor-șef AIDA și jurnalistul de HR al anului 2011, pentru toți cei care folosesc scrisul ca formă de expresie, chiar dacă este vorba despre email-uri de ofertare pentru prospecți, de rapoarte trimestriale pentru CEO sau de articole pentru un blog de dezvoltare personală.

La acest atelier nu se vor da definiții sau principii de memorat! Participanții vor descoperi, în schimb, de la un practician care a îmbinat profesionist economia și jurnalismul cu trainingul, cum se scrie bine în lumea afacerilor.

Pe parcursul unei zile de lucru intens, partea explicativă și cea practiă își vor împărți egal timpul. După fiecare modul explicativ, participanții vor aplica în practică și verifica, astfel, imediat tehnicile prezentate.

Agenda:

• Modulul 1: un exercițiu de seducție despre cuvinte și forța lor de destin, despre scris, rolul său și funcția sa creatoare;
  • Modulul 2: povestea din spatele fiecărui email, post pe blog, pagina de jurnal, raport, prezentare, articol sau scrisoare, a cărei scriere va fi deprinsă în etapele ei de construcție, cu ajutorul celor mai simple și eficiente tehnici;
  • Modulul 3: scrierea efectivă a emailului și a raportului, două dintre cele mai frecvente ipostaze ale exprimării în scris, cu care ne intâlnim cu toțiii în activitatea zilnică;
  • Modulul 4: tehnica de scriere eficientă a unui articol de presă, dar și un scurt ghid de evitare a greșelilor și de recomandări utile pentru îmbogățirea limbajului și crearea unui stil personal în scriere. Ca și in cazul modulelor precedente, și acesta se va încheia cu o aplicație.

Cui se adresează? Antreprenorilor, angajaților, managerilor, freelancerilor … tuturor celor care vor să dobândească  abilitățile necesare pentru ca scrisul să le devină familiar, expresiv, eficient și corect.

Locație: BPP Professional Education Romania (lângă AFI Cotroceni)

Preț: 150 Euro, fără TVA

Pentru informații suplimentare și înscrieri, nu ezita să accesezi

Despre BUSINESS-EDU EVENIMENTE